Siden Zidanes tilbagevenden: 22 point af 42 mulige

Siden Zidane vendte tilbage til Real Madrid, har kongeklubben kun vundet seks af de 14 officielle kampe med franskmanden i spidsen. Kun 52% af det mulige pointudbytte.

Med det uafgjorte resultat i søndagens opgør mod Villareal er det kun blevet til 22 point siden hans tilbagekomst til den spanske hovedstad d. 11. marts. Udover de seks sejre er det blevet til fire uafgjorte og fire nederlag, hvilket må siges at være bekymrende.

De sidste kampe i sidste sæson med Zidane i spidsen var tænkt som en slags pre-season, hvor den hjemvendte træner kunne samle holdet igen ovenpå en katastrofesæson. 17 point blev det til af 33 mulige i de 11 opgør. (51,5%)

I denne sæson har han indtil videre hentet fem af ni mulige, (55,5%) og således er den procentmæssige stigning i pointudbyttet blot en anekdote.

Der er ingen tvivl om, at skader har spillet ind som en last for Real Madrid siden sommerens begyndelse, hvor blandt andet Hazard endnu ikke har fået sin officielle debut. Ikke desto mindre er det et hold fyldt med spillere, som før har vist sit værd og høstet trofæer til Kongeklubben.

På et hold, som stort set ikke er blevet ændret, siden Zidane kom til klubben første gang, har de største justeringer i denne sæson været formationen.

Fra 4-2-3-1 til 4-4-3, til et 5-mandsforsvar med to angribere, til 4-4-2 og så tilbage til 4-3-3. Det vidner om en træner, der desperat prøver at finde løsninger på et hold, der ikke fungerer optimalt.

Meget tyder på, at Zidane er for afhængig af individuelle præstationer fra sine stjerner, og havde det ikke været for Bales præstation søndag aften, havde pointhøsten været endnu mindre.

Seneste artikler...

Annonce