Real Madrid-truppen støtter Vinicius

Vinicius har problemer med at finde målet for tiden, men hans holdkammerater i Real Madrid støtter ham fortsat.

Brasilianeren, der fik debut for landsholdet i sidste uge, og som brændte en stor mulighed i løbet af kampen, havde flere muligheder for at score i lørdagens kamp mod Levanter, men brændte gang på gang, med blot to forsøg der ramte målet, af fem store chancer, og et annulleret mål.

- Vinicius spillede også en god kamp, og vi må se om målet ikke snart kommer, sagde Courtois da han blev spurgt ind til sin landsmand, Hazards, debut.

På trods af sin utrolige fart, manger Vinicius fokus og koldblodighed foran målet, men Real Madrid-direktør, og tidligere målræv, Emilio Butragueño, er sikker på at måltørken snart er ovre.

- Målet vil komme, han er meget ung. Han har en utrolig fart, han er god en-mod-en, og han skaber mange chancer. Tag det med ro, hans potentiale er enormt.

Vinicius' landsmand, og holdkammerat i Real Madrid og på landsholdet, Casemiro, håber at Vinicius vil indse sit potentiale.

- Selvfølgelig er han meget ung, og man kan ikke putte for meget pres på ham. Men jeg mener han skal begynde at tænke stort. Det er ikke normalt at gøre hvad han gjorde sidste år, og han overraskede alle.

Også Real Madrid-træner, Zidane, har stor tiltro til den unge spiller.

- Han har trænerens fulde tillid, og træneren er mig. Han er helt sikkert Real Madrids fremtid.

Der er altså ingen tvivl om at han har støtte fra både holdkammerater og sin træner, i hans jagt på at ende sin måltørke.

Seneste artikler...

Annonce