Real Madrid taber ikke når Valverde starter inde

Federico Valverde var en af ​​de to spillere, Zinedine Zidane valgte at hvile i Real Madrids kamp mod Real Betis i lørdags. Grunden til det var, at franskmanden havde fokus på Champions League kampen imod Galatasaray – hvis altså du spørger spanske Marca.

Det kunne tydeligt ses, at Los Blancos manglende den uruguayanske midtbanespiller. Hans energi og aggression i både offensiven og defensiven, kunne tydeligt ses, at det manglede. Kampen endte 0-0 og Real Madrid smed vigtige point – hvilket måske havde været anerledes, hvis Valverde havde spillet fra start.

Los Blancos har vundet halvdelen af ​​deres kampe denne sæson – 7 ud af 14, og der er en fællesnævner i alle de kampe, hvor Real Madrid ikke har vundet, nemlig Fede Valverde. Bortset fra 0-0 kampen på Estadio Wanda Metrpplotano mod Atletico Madrid, har Real Madrid vundet alle de kampe, hvor Valverde har været med fra start.

Valverde er blevet en nøglespiller for Zidane. Franskmanden var fast besluttet på at bringe Paul Pogba til klubben i sommer, da han så ud til at ændre midtbanens dynamik, men han har fundet mange svar hos uruguayaneren. Real Madrid tager imod Galatasaray onsdag, og her hersker der ifølge Marca ingen tvivl om hvorvidt, at Valverde igen vil spille fra start.

Seneste artikler...

Annonce