Optakt: Alavés - Real Madrid, LaLiga, 15. spillerunde

Når Real Madrid lidt over middag træder ind på Estadio Mendizorroza, venter der et svært opgør, som på ingen måde må undervurderes.

Alavés henter nemlig langt størstedelen af sine points på hjemmebane, hvor man samtidig står meget stærkt defensivt og foreløbig kun har indkasseret to mål.

Real Madrid forventes at have en del ændringer i startopstillingen. Først og fremmest gælder det Varane og Hazard, som er blevet i den spanske hovedstad og de forventes at blive erstattet af Militao og Gareth Bale, som er tilbage i startopstillingen for første gang siden han vendte tilbage fra sin skade.

Førstnævnte får sit at se til sammen med Sergio Ramos i det centrale forsvar, for de kommer til at stå over for rutinerede Joselu og Lucas Pérez, som tilsammen har stået for 13 af holdets 16 mål og dem vil man være nødt til at holde et vågent øje med.

Samtidig kommer Alavés med to sejre i bagagen og til middagens kamp kan træner Garitano glæde sig over igen at have Laguardia og Manu til disposition, hvilket blot forstærker hjemmeholdet mere.

Zinedine Zidane skal til gengæld til igen at spekulere i ”La Segunda Unidad”, altså B-holdet, for Real Madrid står foran 6 kampe, inden man går på en lille juleferie om 3 uger. Udover Varane og Hazard spekuleres der i et par andre ændringer også. Eksempelvis skal man til at holde øje med Casemiro, som mangler et gult kort for at få en spilledags karantæne.

Spansk presse er lidt uenige om, hvorvidt vil fortsætte endnu en kamp i en 4-4-2-formation eller om man vil vende tilbage til 4-3-3, men det kan godt blive den førstnævnte formation med Bale og Benzema helt i front.

Kampen kan følges på Strive og efter kampen er det Oscar og Jesper, som sætter sig og laver vores nedtakts-podcast.

Real Madrids forventede hold: Courtois, Carvajal, Ramos, Militao, Mendy, Casemiro, Kroos, Modric, Isco, Bale, Benzema.

Seneste artikler...

Annonce