Varane følger den perfekte plan

Siden 2019 har 16 Real Madrid-spillere været ramt af diverse skader, men Varane er - måske - overraskende nok ikke i blandt disse spillere. Zidane har haft Varane som en essentiel del af holdet denne sæson, men har samtidig sparet ham, når der har været behov og mulighed for det, så hans tidligere mange skadesperioder minimeres.

Varane har siden ankomsten til Real Madrid i 2011 haft en del knæskader, men har siden oktober 2018 ikke haft en skade. Tilbage i 2017 havde Varane hele 52 dage med skader, og det er velkendt, at franskmanden har haft let til småskader.

Varane har i denne sæson haft et solidt partnerskab med Sergio Ramos, hvor han har været en del af holdet i 16 ud af 19 spillede kampe, og herved har han spillet 1.440 minutter for klubben - til sammenligning har Ramos spillet 1.590 minutter. Zidane har gjort det tydeligt, at hans foretrukne forsvarsduo hedder Varane og Ramos, og så længe begge spillere holder sig skadesfri, ser det ud til, at nyindkøbet Militao må nøjes med en bænkplads.

Seneste artikler...

Annonce