Casemiro: Vi er i god form, og det var tre vigtige points

Real Madrids brasilianske ankermand, Casemiro, talte med pressen efter 2-1-sejren mod Sevilla, hvor han scorede begge hjemmeholdets mål.
- Vi vandt ikke kun kampen på grund af mine mål. Det var en god holdindsats. Vi var oppe imod et rigtig godt hold, som spiller god fodbold og har en god træner. Det var en hård kamp.
- Vi ved hvor godt, Sevilla kan spille, og at de kæmper for at nå toppen i tabellen. Det var en meget fysisk atmosfære, og det er tre vigtige points. 

Casemiro uddelte desuden roser til Jovic, som med en hælaflevering lagde op til brasilianerens første mål.
- Jovic’ aflevering fortjener anerkendelse. Det var en Hollywood-aflevering, det var derfor jeg løb over til ham for at juble. Og ved det andet mål lavede Lucas Vazquez et fantastisk indlæg og gjorde det nemt for mig. Jeg scorede også mod Sevilla sidste år, men det handler alt sammen om samarbejde.

Også Vázquez og Rodrygo udtalte sig efter kampen. Vázquez havde siddet over i de forrige syv kampe, efter han tabte en håndvægt på sin fod, og han var glad for sin retur til holdet, som han kronede med en assist:
- Casemiro afsluttede perfekt og gjorde det til et godt indlæg. Assisten afhænger af, at han selv tilkæmper sig pladsen. Det er et holdspil, og det er det vigtigste. Denne stime på 17 kampe som ubesejret er en god start, som vi håber at udbygge, fordi det viser hvilken god gruppe, vi er, og at vi alle kan angribe som en enhed.
- Vi vidste det ville blive en virkelig hård kamp. Sevilla er et stærkt hold, og de gjorde det ikke nemt for os. Vi havde besvær med at komme i gang i først halvleg, men efter pausen pressede vi rigtig godt og skabte nogle chancer. Vi flyttede bolden hurtigt fra side til side, og det var afgørende at komme ind bag deres kæder, det skabte noget mere plads, og derved skabte vi flere chancer.

Rodrygo spillede ikke sin bedste kamp i Real Madrid-trøjen, men den unge brasilianer var glad for sejren.
- Zidane bad os frem for alt om at være fokuserede og tro på vores spillestil, fordi vi vidste, at vi ville få plads, som vi skulle udnytte, og det fungerede fint. Vi er glade for at have vundet foran vores fans på Bernabéu.
- Træneren bad os også om at have fokus gennem hele kampen og ikke kun i de første 15 minutter. Vi er hele tiden fokuserede, og det er derfor, vi er i så god form. Vi giver alt for trøjen, og hvis vi fortsætte, kan vi udbygge denne stime i mange flere kampe.

Seneste artikler...

Annonce