Mendy har øje på EM-slutrunden

Ferland Mendy har indtil nu gjort en god figur i sin første sæson i spansk fodbold, og derfor er der en chance for at Frankrigs landstræner, Didier Deschamps, vil kigge hans vej, når han skal udtage sin trup til sommerens EM-slutrunde.

Mendy har talt med det franske fodboldprogram, Telefoot, og siger selv om udsigten til EM:
- Jeg håber på at være en del af truppen, men træneren bestemmer. Selvfølgelig vil jeg med til EM 2020. Jeg ved ikke, hvad der vil ske, og jeg kender ikke til hierarkiet i truppen, men jeg vil forsøge at komme med i den næste trup.

Selvom Mendy har spillet godt i sin første sæson i Real Madrid, fokuserer franskmanden på at fortsætte i samme stil.
- Jeg har ikke vundet noget endnu. Der er meget pres her, og det er en stor forskel fra Lyon. Der er store forventninger i denne klub.

Selvom det har set ud som om, at Mendy havde slået sig fast på venstrebacken, var det Marcelo, der startede i El Clásico. Mendy ser sig dog heller ikke selv som en fast starter.
- Det er ikke fordi, at jeg havde skubbet Marcelo ud på bænken, jeg spillede blot en smule mere, og nu er det ham, som spiller.

Den tidligere Lyon-spiller forklarer desuden, hvorfor han i sommers valgte Real Madrid, selvom både Barcelona og nogle Premier League-klubber angiveligt var efter ham.
- Real Madrid er Real Madrid, det er derfor jeg valgte dem. Og Zidane var her også. Vi mødtes, og det var ikke en svær beslutning, fordi han troede på mig. Her er også flere franske spillere.

Seneste artikler...

Annonce