Coruxo F.C. retter kritik mod Real Madrid

Castilla vandt lørdag 4-0 over tabellens nuværende femteplads, Coruxo F.C., som i kølvandet på nederlaget retter en skarp kritik mod Real Madrid. Nyindkøbet Reinier Jesus scorede to gange, og det er netop brugen af spillere som ham, der har skabt utilfredshed hos Coruxo.

Kritikken omhandler Real Madrids muligheder for at bruge store mængder penge på unge spillere, som derefter får lov til at spille for Castilla. Reinier kostede 30 millioner euro at hente i januar, mens Rodrygo, der også har spillet og scoret for Castilla, kostede 40 millioner euro. Derudover har profilerede unge spillere som Vinícius og Ødegaard tørnet ud for Real Madrids andethold.

Den spanske tredjedivision indeholder 80 hold og består af fire divisioner med 20 hold i hver, og Real Madrid skævvrider ifølge Coruxo konkurrenceevnen i tabellen, når Castilla får tilgang af nogle af verdens største talenter. Kritikken lyder som følgende:
- Resten af de 80 klubber i vores division har ikke den slags penge til sammen. Og vi skal ikke glemme, at for to uger siden fik Rodrygo, der kostede 54 millioner (40 millioner, red.), Castilla ud af en knibe ved at score sent i kampen mod rækkens bundhold.

Castilla bragte sig med sejren over Coruxo F.C. op på tabellens sjetteplads med kun fire points op til play off-pladserne. Ud over Reinier scorede også Álvaro Fidalgo og Antonio Blanco i kampen.


Seneste artikler...

Annonce