Real Madrids plan for et køb af Camavinga

Eduardo Camavinga er på radaren hos mange af Europas store klubber, og i Real Madrid har man fulgt den 17-årige midtbanemand i de sidste to år. I spansk presse er der dog uenighed om Real Madrids chancer for at hente den unge franskmand. MARCA mener, at Real Madrid er favoritten til at løbe med ham, mens AS skriver, at både PSG og Juventus er tættere på ham end Kongeklubben, mens også en unavngiven spansk klub skulle have vist stærk interesse.

Ifølge AS vil Real Madrid til sommer vælge at gå efter enten Pogba eller Camavinga, hvor et køb af sidstnævnte vil minde om købet af Raphaël Varane, der også blev hentet i fransk fodbold i en ung alder. Ifølge Transfermarkt er Camavinga den mest værdifulde spiller, der er født i 2002, med en værdi på 37,5 millioner euro. Derved slår han Barcelonas Ansu Fati (36 millioner euro) og Real Madrids Reinier (22,5 millioner euro).

Rennes har imidlertid været afvisende over for et salg, men den franske klub kan muligvis blive tvunget til det på grund af coronakrisen, hvor man allerede har reduceret spillernes lønninger. Ifølge spansk presse ligger Camavingas startpris i øjeblikket mellem 50 og 60 millioner euro, men Real Madrid agter at afvente situationen og se, hvordan transfervinduet vil folde sig ud. I januar forlangte Rennes angiveligt 100 millioner euro for Camavinga, men i Real Madrid er man overbeviste om, at Rennes er mere åbne over for et salg til sommer.  

Rennes har dog et trumfkort på hånden, idét man ligger nummer tre i Ligue 1, hvilket giver adgang til kvalifikationen til Champions League. Man håber derfor på at kunne holde på Camavinga i endnu en sæson, hvis man gennemfører kvalifikationen, hvorefter et salg kan blive nødvendigt sommeren efter, da spillerens kontrakt udløber i 2022.


Seneste artikler...

Annonce