Real Madrid-mesterskaber er lig med smertelige Barcelona-exits

Det kan godt være, at Real Madrid ikke vinder mange spanske mesterskaber (4 på 13 sæsoner, red.), men når det sker, så medfører det smertefulde episoder i Barcelona.

I 2008 forlod Ronaldinho Barcelona; i 2012 blev det Pep Guardiolas tur. Neymar fulgte efter i 2017 og denne sommer kan man læne sig tilbage og følge endnu et afsnit i sæbeoperaen om Lionel Messi og hans afsked med den største klub i Catalonien.

Barcelona sluttede 18 points efter Real Madrid i 2008 og det fik store konsekvenser i klubben, hvor Pep Guardiola blev ansat som ny træner og han ofrede straks Ronaldinho på det store alter som et led i genopbygningen.

I 2012 blev det Guardiolas tur efter at Real Madrid suverænt nåede 100 points og 121 scoringer med José Mourinho som træner.

Real Madrid vandt både LaLiga og CL i 2017, mens man i Barcelona måtte sige farvel til Neymar, som blev købt fri af sin kontrakt af Paris SG.

Og senest her i 2020, hvor Lionel Messi har indgivet ønske om at forlade Barcelona, hvilket har ført til en uhørt krig mellem parterne.

I skrivende stund må Real Madrid siges at være favoritter til at genvinde mesterskabet og tiden skal i givet fald vise, om det næste sæson bliver et smerteligt farvel til Martin Braithwaite eller en af de andre store stjerner i klubben.

Seneste artikler...

Annonce