Zidane: Jeg støtter 1000% op om Danilo

Zinedine Zidane mødte i dag spansk presse forud for morgendagens vigtige opgør mod Málaga, hvor Real Madrid skal forsøge at rejse sig fra en begyndende krise, som har kastet to nederlag af sig i de seneste to kampe.

Om de to nederlag sagde han:

- Det gode er, at vi allerede nu har en kamp efter de to nederlag. Vi ændrer ikke på de ideer, som vi har.

Cristiano Ronaldo:

- Cristiano vil altid få kritik. Når han ikke scorer, når han spiller på en anden position....Han er vant til det. Han er koncentreret lige som alle andre omkring den næste kamp. Han vil altid være en spiller, som gør en forskel på dette hold. Nogle gange kan han spille dårligt, det skete også for mig, og hvad så? Det vigtigste er, at han fortsætter med at arbejde.

Cristiano som angriber:

- Sådan spillede han den anden dag, vi tænkte at det var en god ide med Asensio på kanten. Han kan gøre det, men vi tænker at hans bedste position er til venstre, som han altid har gjort det og det vil ikke ændre sig.

Følelsen i truppen:

- Dette er fodbold, man kan ikke vinde alle kampe. Ligesom i livet. I min tankegang findes kun arbejde med tanke på, at tingene skal blive bedre. Før nederlagene kunne vi også forbedre os. Før havde vi en chance og så var der mål. Vi er nødt til at have mere koncentration. Jeg er ikke bekymret.

Pres for at vinde:

- Der findes ikke dette at vi ikke kan begå flere fejl. Vi skal lægge denne stime bag os, med overbevisning. Presset ligger på mig, men det var der allerede da jeg skrev under med denne klub. Det vil jeg altid have, indtil den sidste dag, jeg er her. Det udvikler mig og gør mig stærkere hver eneste dag.

James:

- Han har stadig skadesproblemer. Men jeg tror at han vil være klar igen på mandag. Vi har haft mange skader, men efter slag og ikke deciderede muskelskader. Jeg forventer, at han i den kommende uge, allerede fra på mandag, vil kunne træne med holdet. Doktorer og fysioterapeuter gør et godt arbejde med de skadede.

Málaga:

- Jeg så deres kamp mod Barcelona direkte og jeg har set mange af Málagas kampe på video. Deres resultater har ikke været så positive, men det betyder ikke noget. Det er et organiseret hold, som kan spillefodbold, men vi skal kun bekymre os om os selv.

Morata:

- Hans situation sker i fodbold. Han træner godt, har startet inde i to af de fire seneste kampe og nu skal han kæmpe mod en anden spiller. Han er koncentreret, træner og er klar til at stå til disposition for holdet. Vi må se, hvordan vi stiller op i morgen.

Danilo:

- Det er urimeligt, hvad der bliver skrevet om ham. Ikke blot pibekoncerten fra tilhængerne, som nogen gange pifter af os alle sammen og ikke blot ham. Han er en professionel, som altid giver alt. Han kan gøre det bedre, men det gælder for os alle. Der er urimeligheder, for han er professionel og det er en fornøjelse at se en spiller give sig 100%. Vi ønsker den bedste version af Danilo, ligesom af alle andre. Jeg er ikke kun 100% bag ham, jeg er 1000% med Danilo, fordi han er en spiller, jeg godt kan lide.

Seneste artikler...