Overbevisende sejr til Real Madrid Femenino

Real Madrid Femenino gjorde kort process i udekampen mod Betis, da holdet scorede tre mål i første halvleg og dermed kunne tage tre points og en sejr på 0-3 med hjem til hovedstaden.

I kampens indledning var det dog et lige opgør mellem to mandskaber, som lagde intenst fra land, men efterhånden fik Real Madrid Femenino mere ro over spillet og det udnyttede man til at afgøre kampen via scoringerne fra Kaci, Marta Cardona og topscorer Asllani.

Anden halvleg blev en mere rolig affære, hvor Real Madrid Femenino ikke skulle udrette det store og hvor Betis aldrig fandt en vej tilbage i opgøret.

Real Madrid Femenino: Misa; Kenti (Olga Carmona, 61'), Peter, Ivana (Claudia F., 55'), Marta Corredera; Jessica Martínez (Lorena, 76'), Kaci, Teresa; Cardona, Asllani og Jakobsson (Ubogagu, 77').