Óscar Duarte: At man kæmper til sidste minut for at vinde over Levante fortæller meget om holdets niveau. +++ Carlos Carpio i Marca: Casemiro er det halve Real Madrid. +++ Jorge Valdano: Real Madrid kørte hen over Levante, men formåede ikke at lukke kampen og så blev det spændende. +++ Alfredo Relaño i AS: Real Madrid har ikke Cristiano Ronaldo, men de har rigtig mange gode og forskellige spillere i angrebet. +++ Josep Pedrerol om James: Han er Real Madrids store sommer-indkøb. +++

Stadig intet officielt om Trofeo Bernabéu

Vi venter stadig på en officiel meddelelse fra Real Madrid angående dette års Trofeo Bernabéu. Med sæsonstart i weekenden ville klubben som regel have meldt ud omkring turneringen, men ombygninger på stadion gør det vanskeligt at presse ekstra kampe ind i programmet.

Først på året fortalte Florentino Pérez, at de kiggede på datoer mellem den 14. og den 16. august til Trofeo Bernabéu, men det var før klubben fik godkendt planerne for byggeriet på Santiago Bernabéu.

Dette års version ville have været den 40. udgave af turneringen, efter den blev indviet i 1979 som en hyldest til legendariske Santiago Bernabéu. I 2014 var der heller ingen turnering, da programmet dengang var for pakket, og den har enkelt gange været rykket - som i 2000, 2003 og 2012, der blev afholdt i september, mens 2007-versionen blev spillet i december.