Óscar Duarte: At man kæmper til sidste minut for at vinde over Levante fortæller meget om holdets niveau. +++ Carlos Carpio i Marca: Casemiro er det halve Real Madrid. +++ Jorge Valdano: Real Madrid kørte hen over Levante, men formåede ikke at lukke kampen og så blev det spændende. +++ Alfredo Relaño i AS: Real Madrid har ikke Cristiano Ronaldo, men de har rigtig mange gode og forskellige spillere i angrebet. +++ Josep Pedrerol om James: Han er Real Madrids store sommer-indkøb. +++

God start for udlejede spillere

Real logo 241118

Real Madrid har sædvanen tro sendt en flok spillere på græs andre steder for at de kan udvikle sig og forhåbentlig vende stærkere tilbage.

Blandt dem er Dani Ceballos (Arsenal), Martin Ødegaard (Real Sociedad) og Sergio Reguilón (Sevilla) og de er alle kommet fantastisk fra start i deres nye klubber.

Således blev Ceballos kåret som bedste spiller i hjemmekampen mod Burnley, mens norske Ødegaard drev gæk med Valencias forsvar og hos Sevilla var Reguilón ustyrlig på venstrekanten og kronede sin indsats med mål og assist.

Madridista.dk har i dag udsendt endnu en Podcast, hvor et af emnerne er de udlejede spillere, samt Rodrygo og Kubo, som vi fortæller mere indgående om. Det skulle I tage at lytte til:

Madridista.dk Podcast nr. 8