Hazard har aldrig ventet så længe på sit første mål

Eden Hazard fik endelig åbnet sin målkonto, da han scorede til 2-0 i weekendens 4-2-sejr over Granada i LaLiga.

Det var belgierens sjette kamp for Kongeklubben og ventetiden, sammen med spillerens fysiske forfatning, har været nok til at få tvivlerne frem fra skyggerne, på trods af, at meget af hans opstart i klubben er blevet spoleret af en skade.

Real Madrids nye 7’er måtte vente 401 minutter på at fejre sit første Real Madrid-mål, og det er altså længere end han har prøvet at vente på dét før.

Hos Lille tog det bare 81 minutter før han fik sit første mål, dengang mod Auxerre på et tidspunkt, hvor han kæmpede for en startplads.

I Chelsea tog det ham 245 minutter at score sit første mål, som kom i en kamp mod Norwich.

Det var Hazards første kompetitive mål siden Europa League-finalen i Baku den 29. maj.

Vi ser frem til mange flere mål fra én af verdens allerbedste spillere.