Engelsk presse: Christian Eriksen til Real Madrid i januar?

Eriksen

Ifølge engelsk presse kan Christian Eriksen være tæt på et skifte til Real Madrid i januar måned.

Det vil sandsynligvis være Tottenhams sidste chance for at få lidt penge for danskeren, som har kontraktudløb næste sommer og derfor kan forhandle frit med andre klubber fra årsskiftet, men først skifte på en fri transfer til sommer.

Det kan således give god mening for alle tre parter – Real Madrid, Tottenham og Christian Eriksen – at man sætter sig sammen og får lavet en aftale og danskerens agent skal da efter sigende også mødes med repræsentanter fra Real Madrid i de kommende dage for at snakke lidt mere konkret om en aftale.

Log-på for at kommentere


Dios's profilbillede
Dios svaret på emne: #1 6 dage 23 timer siden

Kimbo skrev:

Dios skrev:

Benzema kunne nemt udskiftes med en goalgetter, men hans indvirkning på spillet har bare været så fatalt, at der er blevet set igennem fingre med han ikke er den fødte topscorer.


Tænker og håber at du mener Vitalt :-D


Haha :D Ja nogen gange går det sgu lige lidt for stærkt :)

Kimbo svaret på emne: #2 1 uge 3 timer siden

Dios skrev:

Benzema kunne nemt udskiftes med en goalgetter, men hans indvirkning på spillet har bare været så fatalt, at der er blevet set igennem fingre med han ikke er den fødte topscorer.


Tænker og håber at du mener Vitalt :-D

Madridista02 svaret på emne: #3 1 uge 16 timer siden
Nej vi har ikke en bred nok midtbane. Vi har kun én defensiv midtbane i truppen. Valverde kan godt spille defensivt, men han er mere en centralmidtbane. Udover Kroos, Modric og Valverde, har vi ikke nogen centrale midtbanespillere. James, Isco og Brahim, er offensive midtbanespillere. De kan godt spille den centrale, men de er meget bedre længere fremme.
Matamoro svaret på emne: #4 1 uge 16 timer siden
Eriksen spiller meget ofte med udgangspunkt i højre side i Tottenham. Selvfølgelig med frihed til at trække ind i banen. Det kan være at planen med Eriksen er at han skal være en playmaker på højrekanten, istedet for en klassisk wing som Bale på højrekanten. Måske er der hold i rygterne om at Bale er på vej væk.

Real Madrid ville kunne stille med følgende opstilling:

.....................Casemiro..............
..........Valverde......Kroos.........
Eriksen................................Hazard....
...................Benzema........................


Det vil ihvertfald give Real Madrid en mere boldbesiddende profil. Hvis man er til den slags
Dios's profilbillede
Dios svaret på emne: #5 1 uge 18 timer siden
Sahinovic skrev:

Men rygterne går på, at man gerne vil hente ham til januar og jeg kan ikke se hvad det skulle hjælpe os, for han forstærker os jo overhovedet ikke. Vi har James, og selvom han har sine mangler synes jeg man skal fortsætte med ham, da han indtil videre egentligt har været udemærket.

James kontra Eriksen der rammer topniveauet, så vælger jeg James til hver en tid og jeg tror han kommer til at have en vigtig rolle når vi endeligt henter La Liga hjem igen.

Skal man hente en snart 28 årig spiller til en pris på €50-80 millioner, så skal der også være tale om en markant forstærkning og ikke en man tvivler lidt på, eller måske er på niveau med en spiller vi allerede har i truppen.


Eriksen vil uden tvivl forstærke os centralt på banen. Han er ikke en skide god individualist, men jeg vil godt kalde ham en af verdens bedste mellemrumsspillere, og netop centralt på banen halter vi gevaldigt efter, så jeg er ikke enig. Nej, så er han ikke den spiller jeg selv ville gå med, men det var han faktisk før denne sæson, fordi han er en så fremragende mellemrumsspiller. James og Isco bevæger sig ud på kanten, fordi de ikke er gode nok centralt, og søger ud mod pladsen på kanterne, hvor imod Eriksen er fænomenal til at modtage bolden, vende og sætte et angreb op, eller selv komme til chancer. Hans problemer er meget lig de 2 andres. De har alle utrolig svært ved at sætte tempo, og komme forbi deres direkte modstander. Et kæmpe minus i moderne fodbold.

Når snakken kommer til James, så synes jeg faktisk det er sigende, at Valverde nu er på alles læber. Valverde har slået James af holdet, og det er fuldstændig fortjent. James spillede fremagende imod Levante i første halvleg ligesom resten af holdet. Ellers har det været de sædvanlige James kampe i Real Madrid. Ikke toneangivende nok, og når den offensive power ikke kommer, så må der andre spillere til. Vi har haft det sådan med Marcelo og Benzema i utallige af år nu. Marcelo's offensiv har vi ikke kunne undvære, og derfor bliver der set bort fra hans defensive mangler. Benzema kunne nemt udskiftes med en goalgetter, men hans indvirkning på spillet har bare været så fatalt, at der er blevet set igennem fingre med han ikke er den fødte topscorer.
Når snakken falder på James og til den sags skyld også Isco, så har de bare ingen kompetencer som ikke kan undværes.

James og Isco er de fødte indskiftere i Real Madrid, men mere bliver det bare aldrig til, og derfor kan vi godt bruge Eriksen til januar, og nej selvfølgelig taler vi ikke en pris omkring €50-80 millioner nok snarere en solid halvering af de tal der.
Sahinovic's profilbillede
Sahinovic svaret på emne: #6 1 uge 19 timer siden
Men har vi egentligt ikke en bred nok midtbane? Kroos, Modrić, Casemiro, James, Valverde og Isco (hvis det skulle gå helt galt med skader).

Kroos og Casemiro er efterhånden selvskrevne, især førstnævnte har virkeligt oppet sig. Modrić, James og Valverde er vel dem der skal slås om den sidste plads, så kan ikke se hvem man vil skifte ud med Eriksen, og synes ikke han skal foran i køen.
Ramos4's profilbillede
Ramos4 svaret på emne: #7 1 uge 20 timer siden

-#7- skrev:

Frederik04 skrev: Jeg er 100% sikker på at Eriksen ikke er god nok.

Han kan ikke meget på egen hånd og han er afhængig af at holdet spiller godt sammen, for at han selv spiller godt.

Hvis han var god nok til Real, ville han jo løfte landsholdet betydeligt, men han falder ofte igennem sammen med resten.


Jeg er heller ikke helt overbevist om at Eriksen er god nok til Real Madrid, men jeg hilser snart ethvert midtbaneindkøb velkommen.

Og at han ikke løfter landsholdet kan jeg til gengæld overhovedet ikke følge. Han scorede mål på samlebånd i kval til VM i Rusland sidste år, og var også den spiller med flest chanceskabende afleveringer i samme kval. Derudover voldtog han Irland med tre mål, på deres eget stadion i play-off kampen.

Uanset må jeg indrømme at jeg synes det er et underligt kriterie at stille op imod et Eriksen-køb, at han måske/måske ikke løfter det danske landshold, altså hvad skal man bruge det til? Så vil jeg hellere kigge på hans præstationer for Tottenham, hvor spillerne trods alt er tættere på Real Madrid niveaumæssigt. Er Messi foreksempel heller ikke god nok til Real Madrid fordi han ikke løfter Argentina betydeligt?


Messi ville ikke kunne slå Lucas af holdet.
Numeredoce svaret på emne: #8 1 uge 23 timer siden
Jeg sad og stenede lidt på jobbet, faldt over tråden, og hoppede ind på WhoScored. Fandt lidt stats på Eriksen, James og Modric. Jeg droppede Isco, da han aldrig rigtig har spillet fast over længere perioder og jeg tvivler på at det ændrer sig. Hvorimod James virker til at kunne spille sig ind i varmen. Modric har jeg med, da han virker som den mest åbenlyse spiller Eriksen skal erstatte (hvis han kommer). SÅ! Konklusionen er..... James har offensivt formået at gøre næsten det samme som Eriksen når det kommer til mål, tacklinger, afleveringer og nøgleafleveringer. Eriksen har 12 assists mere end James, men men men:

Til James statistiske fordel, taler det klart at han har lavet sine mål og assists på væsentligt mindre spilletid end Eriksen. Dog kan man så sige, James altid har spillet på hold der er helt i toppen af deres liga (Bayern, Real og FC Porto), med undtagelse af hans sæson i Monaco. Eriksen har gjort sit på et Tottenhamhold, der ligger godt til i Premier League, men ikke ligefrem er et dominerende hold.

Så:

Eriksen:
27 år
Kampe: 294
Minutter: 23855
Mål: 66
Assist: 81
Skud per kamp: 2,5
Tacklinger per kamp: 1,1
Afleveringer per kamp: 51,5
Afleverinssucces (gennemsnit): 81,8
Nøgleafleveringer per kamp: 2,5
Successrige driblinger per kamp: 0,8

James:
28 år
Kampe: 228
Minutter: 15423
Mål: 63
Assist: 69
Skud per kamp: 1,9
Tacklinger: 1,2
Afleveringer per kamp: 45,2
Afleverinssucces (gennemsnit): 85,7
Nøgleafleveringer per kamp: 2,3
Succesrige Driblinger per kamp: 1

Modric:
Alder: 34
Kampe: 394
Minutter: 31200
Mål: 31
Assist: 52
Skud per kamp: 1,2
Tacklinger: 1,5
Afleveringer per kamp: 58,2
Afleverinssucces (gennemsnit): 88,8
Nøgleafleveringer per kamp: 1,6
Successrige driblinger:1,7

Jeg har forsøgt at finde stats på km per kamp, sprint etc., men uden held. Har indtryk af, at Eriksen løber rigtig rigtig meget på en kamp, men det er svært at sammenligne, når jeg ikke kan finde tallene.

Jeg tror godt vi kan få noget rigtig godt ud af, at hente Eriksen. Men jeg ser ham meget mere som en mulig Modric-erstating end James erstatning.

Casemiro
Eriksen - Kroos
James - Hazard
Benz

Ville være min personlige favorit, når Modric ikke kan spille. Og ryger Isco og Bale, så ser jeg ikke hvorfor man ikke kan rotere på midtbane og kanter, da alle (med undtagelse af Kroos og Casemiro), nok kan fungere på flere positioner.

Så, al nationalfølelse til side:
Hvem kan vi få til samme pris, som præsterer det samme og er i samme alder? For midtbaneforstærkninger har vi klart brug for.
-#7-'s profilbillede
-#7- svaret på emne: #9 1 uge 1 dag siden

Frederik04 skrev: Jeg er 100% sikker på at Eriksen ikke er god nok.

Han kan ikke meget på egen hånd og han er afhængig af at holdet spiller godt sammen, for at han selv spiller godt.

Hvis han var god nok til Real, ville han jo løfte landsholdet betydeligt, men han falder ofte igennem sammen med resten.


Jeg er heller ikke helt overbevist om at Eriksen er god nok til Real Madrid, men jeg hilser snart ethvert midtbaneindkøb velkommen.

Og at han ikke løfter landsholdet kan jeg til gengæld overhovedet ikke følge. Han scorede mål på samlebånd i kval til VM i Rusland sidste år, og var også den spiller med flest chanceskabende afleveringer i samme kval. Derudover voldtog han Irland med tre mål, på deres eget stadion i play-off kampen.

Uanset må jeg indrømme at jeg synes det er et underligt kriterie at stille op imod et Eriksen-køb, at han måske/måske ikke løfter det danske landshold, altså hvad skal man bruge det til? Så vil jeg hellere kigge på hans præstationer for Tottenham, hvor spillerne trods alt er tættere på Real Madrid niveaumæssigt. Er Messi foreksempel heller ikke god nok til Real Madrid fordi han ikke løfter Argentina betydeligt?
Frederik04 svaret på emne: #10 1 uge 1 dag siden
Jeg er 100% sikker på at Eriksen ikke er god nok.

Han kan ikke meget på egen hånd og han er afhængig af at holdet spiller godt sammen, for at han selv spiller godt.

Hvis han var god nok til Real, ville han jo løfte landsholdet betydeligt, men han falder ofte igennem sammen med resten.
Sahinovic's profilbillede
Sahinovic svaret på emne: #11 1 uge 1 dag siden

Dios skrev:

Sahinovic skrev: Hvis man kan få Eriksen gratis ville han stadig være for dyr, da man stadig skal betale hans løn. Vælger man at se bort fra nationalfølelserne, så har han intet at skulle gøre i Real Madrid.


Om han falder helt igennem som James og Isco i Real vides af gode grunde ikke, men han kommer trods alt med langt mere imponerende stats end de 2 førstnævnte. Jeg ser helt klart Eriksen værende på samme niveau som de 2 andre, hvor alle 3 er vidt forskellige, men fælles for dem alle er vel, at ingen af dem har slået sit navn fast på et af de bedste hold i verden endnu.
Isco spiller længere tilbage på banen end de 2 andre, og skulle jeg vælge imellem Eriksen og James, så ville jeg til hver en tid vælge Eriksen. Han er stadig en ukendt faktor i Real, og det er faktisk eneste grund.

Eriksen er absolut ikke i eliten, men det er James og Isco trods alt heller ikke. Ødegaard kommer derimod til at blive det indenfor overskuelig fremtid.


Men rygterne går på, at man gerne vil hente ham til januar og jeg kan ikke se hvad det skulle hjælpe os, for han forstærker os jo overhovedet ikke. Vi har James, og selvom han har sine mangler synes jeg man skal fortsætte med ham, da han indtil videre egentligt har været udemærket.

James kontra Eriksen der rammer topniveauet, så vælger jeg James til hver en tid og jeg tror han kommer til at have en vigtig rolle når vi endeligt henter La Liga hjem igen.

Skal man hente en snart 28 årig spiller til en pris på €50-80 millioner, så skal der også være tale om en markant forstærkning og ikke en man tvivler lidt på, eller måske er på niveau med en spiller vi allerede har i truppen.
Dios's profilbillede
Dios svaret på emne: #12 1 uge 1 dag siden

Sahinovic skrev: Hvis man kan få Eriksen gratis ville han stadig være for dyr, da man stadig skal betale hans løn. Vælger man at se bort fra nationalfølelserne, så har han intet at skulle gøre i Real Madrid.


Om han falder helt igennem som James og Isco i Real vides af gode grunde ikke, men han kommer trods alt med langt mere imponerende stats end de 2 førstnævnte. Jeg ser helt klart Eriksen værende på samme niveau som de 2 andre, hvor alle 3 er vidt forskellige, men fælles for dem alle er vel, at ingen af dem har slået sit navn fast på et af de bedste hold i verden endnu.
Isco spiller længere tilbage på banen end de 2 andre, og skulle jeg vælge imellem Eriksen og James, så ville jeg til hver en tid vælge Eriksen. Han er stadig en ukendt faktor i Real, og det er faktisk eneste grund.

Eriksen er absolut ikke i eliten, men det er James og Isco trods alt heller ikke. Ødegaard kommer derimod til at blive det indenfor overskuelig fremtid.
Sahinovic's profilbillede
Sahinovic svaret på emne: #13 1 uge 1 dag siden
Hvis man kan få Eriksen gratis ville han stadig være for dyr, da man stadig skal betale hans løn. Vælger man at se bort fra nationalfølelserne, så har han intet at skulle gøre i Real Madrid.
BBB svaret på emne: #14 1 uge 2 dage siden

El Siete skrev:

BBB skrev:

El Siete skrev: Vi snakker stadig en spiller vurderet til 100M euro og som har været en topspiller i PL i nogle år, og nu taler i om at 25M er grænsen. Synes sgu i bliver lidt nærige nu :D
Ej, jeg ved hvad i mener, hvis han ikke passer ind hos Zidane er det jo dumt at give en masse penge for ham. Men synes han bliver lige lovligt talt ned herinde, og ja hans niveau er da dalet, men sammen med resten af Tottenham-holdet, det samme som vores trup hele sidste sæson.


Når jeg taler pris, så handler det om, at han ikke vil forlænge, og han har 9 måneder tilbage af sin kontrakt. I stedet for at betale 250 mio. DKK, så kan man skrive en 'gratis' kontrakt med ham. 250 mio. DKK for et halv år svarer til en omkostning på 500 mio. DKK per år, som han har tilbage af sin kontrakt. Hvis vi begynder at give sådanne beløb, så stikker markedet endnu mere af.

Forestil dig, hvad Mbappé vil koste med to år tilbage af sin kontrakt, hvis Eriksen koster 250 mio. DKK for 6 måneder. I så fald kommer Mbappé på ingen måde under 3 milliarder, selvom han kun har to år tilbage af sin kontrakt til sommer. Den værdi der bliver tillagt en spiller per år eller måned skal hentes ind et sted (og siden antallet af seere ikke vokser uendeligt, så bliver produktet i sidste ende bare dyrere for dig og mig).


Ja, det er selvfølgelig rigtigt, men set i det perspektiv at han normalt koster 100M er 25M jo en fin pris, men rigtigt, det er mange penge når man kan få ham "gratis" 6 måneder efter. Eriksen ville jo nok også være mere interesseret i en pæn sign-on-fee til juni næste år, selvom Dios også har en pointe i at et halvt års "preseason" kunne integrere ham bedre i truppen.
Apropos sign-on-fee, så skal man jo også vurdere hvor langt der er fra hypotetiske 25M-30M i januar til en sign-on-pris i juni, plus det faktum at andre klubber pludselig kan friste ham med endnu større bud - United er i hvert fald ikke blege for at smide om sig med lønninger. Man kan jo også spørge sig selv om hvorfor man fx købte Brahim for 15M sidste januar, når man kunne vente til juni og få ham gratis.


Enig. Der kan laves en case ud af at købe spillere tidligere, og med Brahim blev vi fortalt, at det reelt kostede det samme i januar og i juli. Her kan vi så diskutere, om han har været 15 millioner euro værd. Jeg ved ikke, om de 4-500 minutter på banen har været 15 millioner euro værd, hvis vi skal være lidt bagkloge :P Jeg tror heller ikke, at skiftet har gjort ham mere lykkelig.
El Siete's profilbillede
El Siete svaret på emne: #15 1 uge 2 dage siden

BBB skrev:

El Siete skrev: Vi snakker stadig en spiller vurderet til 100M euro og som har været en topspiller i PL i nogle år, og nu taler i om at 25M er grænsen. Synes sgu i bliver lidt nærige nu :D
Ej, jeg ved hvad i mener, hvis han ikke passer ind hos Zidane er det jo dumt at give en masse penge for ham. Men synes han bliver lige lovligt talt ned herinde, og ja hans niveau er da dalet, men sammen med resten af Tottenham-holdet, det samme som vores trup hele sidste sæson.


Når jeg taler pris, så handler det om, at han ikke vil forlænge, og han har 9 måneder tilbage af sin kontrakt. I stedet for at betale 250 mio. DKK, så kan man skrive en 'gratis' kontrakt med ham. 250 mio. DKK for et halv år svarer til en omkostning på 500 mio. DKK per år, som han har tilbage af sin kontrakt. Hvis vi begynder at give sådanne beløb, så stikker markedet endnu mere af.

Forestil dig, hvad Mbappé vil koste med to år tilbage af sin kontrakt, hvis Eriksen koster 250 mio. DKK for 6 måneder. I så fald kommer Mbappé på ingen måde under 3 milliarder, selvom han kun har to år tilbage af sin kontrakt til sommer. Den værdi der bliver tillagt en spiller per år eller måned skal hentes ind et sted (og siden antallet af seere ikke vokser uendeligt, så bliver produktet i sidste ende bare dyrere for dig og mig).


Ja, det er selvfølgelig rigtigt, men set i det perspektiv at han normalt koster 100M er 25M jo en fin pris, men rigtigt, det er mange penge når man kan få ham "gratis" 6 måneder efter. Eriksen ville jo nok også være mere interesseret i en pæn sign-on-fee til juni næste år, selvom Dios også har en pointe i at et halvt års "preseason" kunne integrere ham bedre i truppen.
Apropos sign-on-fee, så skal man jo også vurdere hvor langt der er fra hypotetiske 25M-30M i januar til en sign-on-pris i juni, plus det faktum at andre klubber pludselig kan friste ham med endnu større bud - United er i hvert fald ikke blege for at smide om sig med lønninger. Man kan jo også spørge sig selv om hvorfor man fx købte Brahim for 15M sidste januar, når man kunne vente til juni og få ham gratis.
BBB svaret på emne: #16 1 uge 2 dage siden

El Siete skrev: Vi snakker stadig en spiller vurderet til 100M euro og som har været en topspiller i PL i nogle år, og nu taler i om at 25M er grænsen. Synes sgu i bliver lidt nærige nu :D
Ej, jeg ved hvad i mener, hvis han ikke passer ind hos Zidane er det jo dumt at give en masse penge for ham. Men synes han bliver lige lovligt talt ned herinde, og ja hans niveau er da dalet, men sammen med resten af Tottenham-holdet, det samme som vores trup hele sidste sæson.


Når jeg taler pris, så handler det om, at han ikke vil forlænge, og han har 9 måneder tilbage af sin kontrakt. I stedet for at betale 250 mio. DKK, så kan man skrive en 'gratis' kontrakt med ham. 250 mio. DKK for et halv år svarer til en omkostning på 500 mio. DKK per år, som han har tilbage af sin kontrakt. Hvis vi begynder at give sådanne beløb, så stikker markedet endnu mere af.

Forestil dig, hvad Mbappé vil koste med to år tilbage af sin kontrakt, hvis Eriksen koster 250 mio. DKK for 6 måneder. I så fald kommer Mbappé på ingen måde under 3 milliarder, selvom han kun har to år tilbage af sin kontrakt til sommer. Den værdi der bliver tillagt en spiller per år eller måned skal hentes ind et sted (og siden antallet af seere ikke vokser uendeligt, så bliver produktet i sidste ende bare dyrere for dig og mig).
El Siete's profilbillede
El Siete svaret på emne: #17 1 uge 2 dage siden
Vi snakker stadig en spiller vurderet til 100M euro og som har været en topspiller i PL i nogle år, og nu taler i om at 25M er grænsen. Synes sgu i bliver lidt nærige nu :D
Ej, jeg ved hvad i mener, hvis han ikke passer ind hos Zidane er det jo dumt at give en masse penge for ham. Men synes han bliver lige lovligt talt ned herinde, og ja hans niveau er da dalet, men sammen med resten af Tottenham-holdet, det samme som vores trup hele sidste sæson.
Dios's profilbillede
Dios svaret på emne: #18 1 uge 2 dage siden

Ramos4 skrev: Jeg ser ham som en fin erstatning for Modric. Men jeg tænker det giver mest mening at forhandle med ham nu, og så hente ham gratis til sommer. Det vil være lidt kaotisk at skulle spille ham ind midt i sæsonen.


Omvendt er denne sæson mere eller mindre gratis, og han kommer trods alt med noget andet end vores andre offensive midtbanespillere.
Så kan han forhåbentlig få et halvt års tilvænning i stedet for en pre season.

Alt over 200 millioner kr. Er bare alt for meget for ham, så kan man få ham under den pris, så fint med mig :)
Ramos4's profilbillede
Ramos4 svaret på emne: #19 1 uge 2 dage siden
Jeg ser ham som en fin erstatning for Modric. Men jeg tænker det giver mest mening at forhandle med ham nu, og så hente ham gratis til sommer. Det vil være lidt kaotisk at skulle spille ham ind midt i sæsonen.
BBB svaret på emne: #20 1 uge 2 dage siden
Sidst talte de om 250 mio. DKK for Eriksen til januar. Det er stadig for meget. Spørgsmålet er, om Zidane overhovedet ville finde plads til ham, hvis Eriksen kom gratis.
Salix7's profilbillede
Salix7 svaret på emne: #21 1 uge 2 dage siden
Jeg kan godt lide Eriksen, men som flere af jer andre skriver, så har jeg også svært ved at se, hvor han skal spille og i stedet for hvem?
Det mest positive ved at få ham til klubben vil vel være en bedre dækning af vores kampe på dansk tv;-)
Lars1991 svaret på emne: #22 1 uge 2 dage siden
Med hans dårlige form i den her sæson, sammen med resten af Tottenham holdet, begynder jeg også at tvivle. Han er lidt for ustabil, og lidt for tøset i nærkampene. Han løber utrolig meget, men til hvad nytte? Han tør aldrig gå ind i en takling rigtig. Det lidt for meget Benzema og lidt for lidt Modric i den måde han spiller uden bold.

Han præsterer dog fint imod store hold, det overhovedet ikke en bekymring for mig.
Fondo_Sur's profilbillede
Fondo_Sur svaret på emne: #23 1 uge 2 dage siden
Hvis Isco og James mod forventning sælges til vinter så ja. Ellers kunne det være lækkert at få ham “gratis” til sommer, hvis Modric går på pension.
mohbar svaret på emne: #24 1 uge 2 dage siden
Nej tak

En spiller der er faldet igennem til de store kampe og her, pga klubbens modgang og den dårlige smag i munden omkring
Klubskifte leverer han absolut ingen indsats i Tottenham.

Man skal da være ultra nationalist hvis man vil have Eriksen i klubben :-)

Hvem skal han erstatte? James har da kun vist sin klasse de få kampe han har spillet her og viser stor dedikation og øger moralen på holdet - han skal ingen steder. Isco er gået pænt tilbage, men selv hvis han finder andre græsgange er det ligegyldigt med Eriksen - de er også forskellige typer.

Derudover har vi netop som nono skriver masser af gode talenter der sagtens kan indsluses på holdet.
nono's profilbillede
nono svaret på emne: #25 1 uge 2 dage siden
Et køb af Eriksen bør kun komme på tale hvis en Isco eller James forlader klubben. Det vil jo gå udover fremtidige muligheder for Ceballos og Ødegaard som begge er spillere man forventer sig en del af. Synes simpelthen ikke at Eriksen passer ind i tingene lige nu - uanset hvor billigt man end måtte kunne hente ham.

BEMÆRK! Vi bruger cookies.

Ved at benytte hjemmesiden accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Læs mere

Jeg er indforstået

Hvorfor informerer vi om cookies?

Alle danske hjemmesider skal informere om cookies, der afsættes på brugerens udstyr. Informationen skal være i overensstemmelse med ”Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af og adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr”.

Vi benytter cookies til:

  • Optimering af teknisk funktionalitet
  • Integration til facebook.com
  • Integration til vores annoncører, herunder Google AdSense

Ønsker du ikke at tillade cookies, kan du finde en vejledning her til at slette/slå dem fra i din browser. Vælger du at slette cookies, vil en del funktioner på madridista.dk ikke fungere hensigtsmæssigt for dig. Fx vil det ikke være muligt at logge på debatforum.