11 målscorere i 10 kampe

Real logo 241118

Real Madrid har nu spillet 10 officielle kampe i denne sæson, hvor det er blevet til 11 forskellige målscorere. Listen toppes af Benzema, som har scoret 6 mål, mens Bale og Casemiro begge har scoret 2 mål.

Hazard, James og Modric blev i weekendens kamp tilføjet til listen, hvor det samlet set for truppen er blevet til 18 mål  på 10 kampe for kongeklubben. Zidane må se sig tilfreds med antallet af forskellige målscorere, selvom der må forventes mere af specifikke offensive spillere.

Benzema må siges at have et solidt forspring til klubbens resterende målscorere, men formentligt toppes top 3-listen snart af en anden end Casemiro.