Ramos: Vi er irriterede over situationen

Sergio Ramos mødte også pressen efter kampen i går aftes, hvor han bl.a. kom ind på den kontroversielle kendelse omkring Campañas hånd på bolden, holdets koncentration, og de kommende kampe mod Manchester City og Barcelona.

- Vi er irriterede over situationen, pga. resultatet og fordi vi ikke fik de tre point der skulle til for at blive i toppen af ligaen. Vi spillede en god kamp, og gjorde præcis hvad vi havde trænet i løbet af ugen, vi manglede bare et mål.

- Vi går vi ind til en afgørende uge, så vi skal fortsætte arbejdet, og ikke give op. Vi skabte gode muligheder, men kunne ikke score på den, de havde kun brug for én, som de scorede på. Vi skal forblive en enhed, og en stærkere enhed end nogensinde før.

Om chancerne:

- Bortset fra resultatet, var det en tilfredsstillinde kamp. Real Madrid spillede godt. Vi havde boldbesiddelsen, vi vidste hvordan vi skulle spille godt mod en svær modstander, som spiller intens fodbold, og vi skabte plads og chancer. Målet kom aldrig, men det vil vi arbejde på til den kommende uges vigtige kampe.

Om den kontroversielle hånd på bolden:

- Det kommer an på personen. Denne dommer overrasker mig ikke. Jeg talte med ham efter kampen. Jeg er irriteret pga. den dårlige situation jeg blev sat i, efter at have fået et gult kort efter 10 minutter. I virkeligheden fik jeg en albue, og blev tacklet hårdt. Det får dig til at tænke at alt dette måske var bestemt på forhånd.

- Det er ikke nemt med dommerne, for førhen kunne man tale med dem. Man skal altid have respekt og dannelse, men nogle mennesker kan ikke tåle at få noget at vide. Mindre vigtigt er det, at de har respekt for de kaptajner der gør tingene nemmere for dem.

Om koncentration:

- Det er skandaløst. Efter kampen spurgte jeg dommeren om det var noget personligt, som måske kunne løses. Men det er derfor man skal holde koncentrationen, så man ikke efterlader holdet med en spiller mindre, og jeg var forsigtig så jeg ikke fik rødt. Alle kan lave fejl, og lad os håbe at den næste fejl er til gavn for os.

Om Manchester City og Barcelona:

- Vi ser frem til det. Vi går ind til kampene med to dårlige resultater, og det er svært at komme på førstepladsen igen. Det har været svært at holde fast på pladsen, men vi skal komme videre. Vi står overfor en magisk uge, og det er en stor ting at spille Champions League og møde førstepladsen i LaLiga. Det er en uge hvor vi skal vise hvad vi kan, og tage et stort skridt fremad ved først at slå City, og derefter El Clásico.

Om Hazard:

- Den dårlige nyhed er Hazards skade, som forhåbentlig ikke er så slem som den så ud. Han skal undersøger, og komme tilbage så hurtigt som muligt. Det lader til at han får en ny skade så snart han er tilbage og kan hjælpe holdet.

Seneste artikler...

Annonce