Rodrygo misser El Clásico med karantæne

Raúls Castilla-mandskab spillede sig i dag op på syvendepladsen i Spaniens tredjebedste række, da man slog bundproppen San Sebastian de los Reyes med 2-0 på hjemmebane. Rodrygo var ikke i førsteholdets kamptrup til kampen mod Levante lørdag aften, hvorfor han i stedet tørnede ud for Castilla, og brasilianeren var involveret i begge mål.

Nyindkøbet Reinier fik sin debut i kampen, og det var efter samspil med Rodrygo, at Reinier med en hælaflevering assisterede Álvaro Fidalgos scoring til 1-0. I slutningen af kampen scorede Rodrygo selv til 2-0, og det var på et glimrende solomål. Han modtog bolden ved midterlinjen, hvorefter han accelererede forbi en af modstanderholdets forsvarsspillere for derefter at sparke bolden i kassen.

Rodrygo dummede sig efterfølgende ved fejringen af målet, da han på provokerende manér jublede op i ansigtet på San Sebastian-målmanden. Dommeren viste dermed brasilianeren et gult kort for anden gang i kampen, og udvisningen betyder, at Rodrygo vil have karantæne i den kommende runde i La Liga, hvor Barcelona kommer på besøg.

Rodrygos karantæne gør ikke tingene nemmere for Zidane forud for El Clásico, eftersom Hazard igen pådrog sig en alvorlig skade i Levante-kampen. Spørgsmålet er derfor om holdets anden unge brasilianske kantspiller, Vinícus, vil få en vigtig rolle at spille i de to kommende storkampe. Vinícius erstattede Hazard i går aftes, hvor han indtog venstrekanten og fik vist prøver på sin gennembrudskraft og enorme fart.

Rodrygo er disponibel til midtugens Champions League-kamp mod Manchester City, men Zidane synes at have mere tillid til Vinícius for tiden. Franskmanden kan dog også vælge at bruge Isco, Vázquez eller Bale, og sidstnævnte går ind til kampen med halvanden uges pause, da han sad over i gårsdagens kamp.

Seneste artikler...