Den spanske Super Cup er Zidanes territorie

Logo Realmadrid 010101

Barcelona spillede sig i går aftes i finalen i den spanske Super Cup, og i aften er det Real Madrids tur til at gøre forsøget, når man spiller semifinale imod Athletic Club.

Det bliver for Los Blancos’ vedkommende et forsøg på at forsvare titlen, som man vandt den seneste udgave af i januar 2020, og med Zinedine Zidane ved roret har man statistikkerne med sig. Franskmanden har nemlig vundet samtlige spanske Super Cups, som han har deltaget, hvilket løber op i fire styks i alt som træner og spiller.

Zidane vandt sin første spanske Super Cup helt tilbage i 2001 med en sejr hjemme på Estadio Santiago Bernabéu på 3-0 over Real Zaragoza, men i år – ligesom sidste år – skal man vinde to kampe for at hive titlen i hus, eftersom der er fire hold med i det nye format. Heraf var Real Sociedad i går aftes de første til at forlade turneringen, og i aften skal Real Madrid forsøge at sende deres baskiske rivaler samme vej og dermed nå frem til en finale, der i så fald vil være en Clásico.