Solari klar til anden etape frem mod årsskiftet

Santiago Solari klarede første etape som Real Madrid-træner, men nu går han ind til anden etape, som er en tretrins-raket med en klar målsætning frem til årsskiftet.

Real Madrid skal hente ind på Barcelona. Real Madrid skal sikre sig førstepladsen i Champions League-gruppespillet. Og Real Madrid skal vinde VM for klubhold.

Alt sammen i løbet af de kommende fire uger, hvor der alt i alt skal spilles 9 kampe og det begynder i morgen i udekampen mod Eibar og følges op af den vitale CL-kamp ude mod AS Roma på tirsdag.

Real Madrid er lige nu 4 points efter Barcelona og skal inden årsskiftet møde førnævnte Eibar (ude), Valencia (hjemme), Huesca (ude) og Rayo Vallecano (hjemme). Alt i alt et overkommeligt program, som bør give muligheder for at indhente lidt af Barcelonas forspring.

I Champions League mangler man udover Roma også hjemmekampen mod CSKA Moskva, men det er tirsdagens opgør i Rom, som bliver afgørende for Real Madrids muligheder for førstepladsen.

Og ved VM for klubhold, som afvikles i Abu Dhabi, venter der Real Madrid to kampe (hvis man som ventet vinder semifinalen) og herefter skal mand sandsynligvis møde Copa Libertadores-vinderen, som bliver enten Boca Juniors eller River Plate. En Real Madrid-sejr i den turnering vil betyde, at man vinder turneringen for 3. år i træk og det har ingen hold prøvet før.

Seneste artikler...