Zidane: Jeg regner med Bale

Zinedine Zidane mødte i dag spansk presse forud for morgendagens El Derbi mod Atlético Madrid.

Her blev han først og fremmest spurgt ind til, om Gareth Bale er med efter at waliseren blev holdt ude af Copa del Rey-kampen mod Zaragoza og efterfølgende er blevet sat i forbindelse med et skifte til Tottenham.
- Vi har 25 spillere og det gode er, at de alle er fokuserede. De, som bliver udtaget, giver alt på banen og det er det vigtigste. Men herefter er det mig, som udtager truppen, for jeg er træneren. Vi er 25 og det svære er at udtage en trup på 18 spillere. Det eneste, jeg ønsker er, at spillerne er koncentrerede og forberedte. Jeg vil ikke fortælle, om Bale bliver udtaget, for det holder jeg for mig selv. Alle spillere er klar og så må vi se, hvad der sker. Gareth Bale er med os og jeg regner det ikke for en mulighed, at han skifter til Tottenham. Jeg har brug for ham.

Og at det volder Zidane kvaler at sammensætte truppen, uddyber han her:
- Det er det sværeste for mig at jeg skal udelade spillere. De er alle vigtige, mine spillere er de bedste. De er nødt til at være forberedte, for der er ikke andre. Der er masser af kampe og det ved spillerne. Jeg regner med dem alle.

En af de spillere, som Zidane sandsynligvis ikke råder over i morgen, er Eden Hazard, som netop er vendt tilbage fra en længere skade. Om det siger Zidane:
- Han er så småt kommet i gang med at træne med os. Alle ønsker at være med, men vi vil ikke tage nogen risici med nogen spillere.

Til gengæld er Ferland Mendy helt sikkert med, både i truppen og i startopstillingen:
- Jeg har kendt ham i lang tid, fordi jeg godt kan lide at se fransk fodbold. Mendy er frem for alt en konkurrence-minded spiller, med masser af offensive og defensive kvaliteter. Han kan godt lide at figte og han elsker duellerne. Han har været her i 6 måneder og er begyndt at få en fornemmelse af Real Madrids størrelse.

Og med Mendy får man en langt større defensiv sikkerhed, som har gjort Real Madrids defensiv til den bedste i Europa i øjeblikket. Om det siger Zidane:
- Det handler om arbejde og det gør vi rigtig godt i øjeblikket. Det, som vi gør hver eneste dag, skal vi vise i kampene. Vores fælles arbejde er det vigtigste og vi ved at det vigtigste er at forsvare målet. Og herefter kan vi med vores kvaliteter angribe og vinde.

Seneste artikler...

Annonce