Lucas Vazquez: Jeg vil slutte min karriere i Real Madrid

En af de spillere der må tage imod mest kritik, er Lucas Vazquez, men på trods af kritikken fra klubbens supportere, har den 28-årige kantspiller, været en af de mest værdsatte spillere i truppen hos sine trænere, og specielt hos Zidane.

Han deltog for nyligt i en Q6A hos Bleacher Report, hvor han blev spurgt til sin fodboldmæssige opvækst, i La Fabrica.

- Det var smukt, sagde Lucas Vazquez og fortsatte:

- Der var også svære øjeblikke, men det var en stor oplevelse at vokse hos Real Madrid og, vigtigst af alt, at opfylde drømmen for alle akademispillere: at spille for førsteholdet.

- Jeg håber jeg kan spille resten af min karriere i Real Madrid.

Lucas Vazquez vandt mange tilhængeres kærlighed, for den måde han roligt eksekverede det første straffespark i straffesparkskonkurrencen mod Atletico i Champions League-finalen i 2016.

- I det øjeblik, da jeg gik med bolden i mine hænder, tænkte jeg bare på at score, at score det første straffe, og hjælpe holdet med at få trofæet, fortalte Lucas Vazquez

- Jeg var heldig, og bolden gik ind.

Gennem sin opvækst er der en spiller der står klart i hukommelsen, som en spiller Lucas så op til.

- Jeg vil sige Luis Figo. Jeg voksede op med at se ham i Real Madrid, han spillede samme position som mig, og jeg har altid set, og ser stadig, videoer af ham, for at forbedre mit spil.

Lucas blev også spurgt ind til sin tidligere holdkammerat, Cristiano Ronaldo, og han havde kun pæne ord at sige om ham.

- Han er utrolig professionel, og han krævede det bedste af ham selv og sine holdkammerater, så han sørgede for at alle gjorde deres bedste, forklarede Lucas og fortsatte:

- Man bliver nødt til at have forståelse for hans beslutning om at forlade klubben. Alle skal følge deres egen vej.

Lucas havde også rosende ord til overs til sin kaptajn, Sergio Ramos.

- Sergio Ramos er den mest udfordrende spiller jeg har spillet mod. På grund af hans konkurrencegen, og fordi han er den bedste i verden på hans position.

- Han er meget intens i hverdagen. Han er et eksempel for alle os spillere, og han er den kaptajn han altid viser han er.

Til sidst blev han spurgt ind til, hvem han mener er historiens bedste spiller.

- Jeg mener det er mellem Messi og Cristiano. Begge er utrolige spillere som skriver historie. Der går mange mange år før vi ser to spillere som dem, sluttede Lucas Vazquez.

Seneste artikler...

Annonce