Real Madrid i tvivl om Lucas Vázquez

Lucas Vázquez nuværende kontrakt udløber den 30. juni 2021, og der er stadig intet nyt om en forlængelse. På trods af, at han er én af de mest udskældte Madrid-spillere på sociale medier, så kan det ikke diskuteres, at han er en spiller, man har fået enormt meget ud af ift. prisen, da Lucas blev købt for én million euro i Espanyol i 2015. Siden da er det blevet til 24 mål og 46 assists. Under Zinedine har han 37 assists, hvilket gør ham til den spiller i truppen med tredjeflest målgivende afleveringer under den franske træner. Kun Toni Kroos (43) og Karim Benzema (38) har flere end Lucas. Han er ligeledes den spiller med spilletid i tredjeflest kampe, ligeledes efter Benzema og Kroos på hhv. 149, 159 og 155.

Zinedine Zidane er derfor ikke i tvivl om, hvad han synes om spilleren. Den 28-årige kantspiller har vist sig at være en spiller, man kan stole på. Klubben værdsætter hans professionalisme, men de ved, at de ikke kan holde på alle spillere omkring førsteholdstruppen, og med konkurrenter som Gareth Bale, Marco Asensio og Rodrygo Goes til pladsen, kan det vise sig at være for stor en mundfuld for den hårdtarbejdende spanier.

Zinedine Zidane ved dog, at han kan stole på spilleren, og derfor er tvivlen opstået. I 2016 fik Lucas sågar et stort ansvar ved at sparke et straffespark i Champions League-finalen mod Atlético Madrid, som han scorede på. I den følgende sæson spillede Lucas 50 kampe for Real Madrid og var dermed den mest benyttede spiller i den sæson, hvor Real Madrid har stået allerstærkest i lang tid.

I 17/18 gentog billedet sig, og Lucas var, med 53 kampe, igen den spiller med spilletid i flest kampe, da Real Madrid vandt Champions League for tredje år i træk. I sidste sæson var det kun Karim Benzema der spillede flere kampe. ¨

Klubben er i tvivl, Zidane er ikke.

Seneste artikler...