Karanka: Når Real Madrid vinder taler man altid om dommeren

Aitor Karanka, der var assistent for Jose Mourinho i Real Madrid, mener at folk gerne vil komme med undskyldninger for Real Madrids succes, og derfor taler de altid om dommerne.

- Det har været den samme historie mange gang. Når Real Madrid vinder, bliver der altid talt om dommerne. Jeg foretrækker at tale om de seks kampe de er ubesejrede og at de er meget mere stabile end de andre hold i LaLiga. Det er derfor de ligger hvor de gør.

Karanka er imponeret af det Real Madrid-hold han har set siden genopstarten af LaLiga, og han tror også på at holdet har en chance mod Manchester City i Champions League

- Holdets styrke er at de har vendt spektakulært tilbage fra nedlukningen, efter der var lidt tvivl om holdets styrke for tre-fire måneder siden efter kampen mod Manchester City. Men endnu en gang har Zidane et magisk touch, og spillere som Ramos, Benzema og Courtois nærmer sig deres topniveau. 

- Hvis du havde spurgt mig til deres chancer mog Manchester City efter kampen på Bernabeu, ville jeg have haft mine tvivl, men jeg synes de gør det godt nu. Zidane har fået holdet til at spille fænomenalt igen, og at spille i Manchester er ikke det samme uden tilskuere, som med tilskuere. Hvis der er et hold der kan komme tilbage, er det Real Madrid.

Seneste artikler...

Annonce