Real Madrid i gensyn med tidligere Castilla-profil

Det bliver formodentlig Raphaël Varane og Éder Militão, der skal udgøre det midterforsvar, der skal holde styr på Alavés' to målfarlige angribere, Lucas Pérez og Joselu, i aftenens kamp. 

For Joselus vedkommende bliver det et gensyn med den klub, som han fik sin fodbolduddannelse i, og faktisk gjorde han det rigtig godt for Castilla-holdet, og han fik ovenikøbet scoret et par gange for førsteholdet, før han rejste videre i karrieren.

Joselu spillede hos Castilla sammen med spillere som Álvaro Morata og Jesé Rodríguez, og han nåede at score hele 24 gange på aftenens stadion, Estadio Alfredo di Stéfano, som er Castillas sædvanlige hjemmebane. Det er næstflest af alle spillere, siden stadionet blev bygget, da det kun er Morata med 27 kasser, der har scoret flere gange på det lille stadion.

Joselu nåede endvidere to kampe på Estadio Santiago Bernabéu, og her scorede han i begge kampe. Siden han forlod klubben, har han udbygget del tal yderligere, blandt andet da han scorede to gange for Deportivo i december 2016 i et 3-2 nederlag til Kongeklubben. 

I denne sæson har Joselu scoret ti gange og lagt op til tre mål.

Seneste artikler...

Annonce