To back-salg med vidt forskelligt udbytte

Real Madrid har denne sommer valgt at sælge to af Europas mest spændende backs, nemlig Sergio Reguilón og Achraf Hakimi.

Men salgene er vidt forskellige og som udgangspunkt har Real Madrid gjort den bedste handel med Sergio Reguilón, som forventes at blive solgt til Tottenham senere i dag.

Her får Real Madrid 30 millioner €, mens man har lavet aftale om at kunne købe ham tilbage inden for de kommende to sæsoner for 40 millioner €. Dermed har man styr på venstrebacken i den periode.

Anderledes ser det ud med salget af Achraf Hakimi til Inter. Her var prisen lidt højere, nemlig 40 millioner € + 5 millioner € i variabler. Her har man dog blot fået inkluderet en forkøbsret, hvilket vil sige, at Real Madrid får tilbudt at betale samme pris som en eventuelt interesseret klub, hvilket alt andet lige gør en handel mere besværlig.

Forskellen i de to handler ligger i spillernes vilje til at erklære deres ønske om at vende tilbage til Real Madrid på et tidspunkt og her var Sergio Reguilón mest klar i spyttet og han er da også den af de to spillere, der som udgangspunkt har bedst mulighed for at få en rolle i Real Madrid inden for den nærmeste fremtid, idet Marcelos karriere lakker mod enden.

Seneste artikler...

Annonce