Courtois: Målene skal nok komme

Thibaut Courtois var en af de bedre spillere i gårsdagens kamp, hvor han blandt andet havde en klasseredning på Alexander Isaks forsøg, som han afviste med en fodparade, men i den anden ende af banen havde Real Madrid store problemer med at udgøre en trussel mod Real Sociedads mål.

Efterfølgende snakkede Courtois med Movistar+, og målmanden afviste, at målscoringen kommer til at blive et kontinuerligt problem:
- Vi kan score mål, det ser vi til træning og i kampen imod Getafe (6-0-sejren i optaktssæsonen, red.) på Valdebebas, men nogle gange sker det ikke. Real Sociedad er et godt hold. Vi kan score mål, og de skal nok komme.

Om den defensive præstation sagde målmanden:
- Vi er glade for holdets organisation. Vi gav dem ikke mange chancer; problemet er at score mål og skabe den sidste aflevering, som bare ikke kom.

- Hvis vi ikke scorer mange mål, bliver vi nødt til at forblive organiserede og ikke lukke mål ind. Karim (Benzema, red.) scorer; i dag skete det ikke, men det er vigtigt at holde rent bur og fortsætte med at spille, som vi har gjort siden coronapausen.

Om kampen generelt havde belgieren følgende at sige:
- Vi må ikke glemme, at Real Sociedad har trænet i længere tid end os. Det er deres anden kamp, og vi spillede med en rigtig høj rytme med godt spil. Vi kan være glade for kampen, hvis vi ser bort fra, at vi ikke scorede.

Personligt kan Courtois være glad for at starte sæsonen med et ren bur. I sidste sæson lukkede han blot fire mål ind efter coronapausen, og han endte med at vinde Zamora-trofæet efter 20 rene bur på 34 kampe.

Seneste artikler...

Annonce