Ingen indlysende løsning på Real Madrids manglende mål

I sidste sæson havde Real Madrid svært ved at score mål, hvorfor det var altafgørende, at forsvaret i den anden ende var decideret verdensklasse, men efter denne sæsons første kamp, der endte 0-0, kan holdets offensiv muligvis igen give anledning til bekymring.

I øjeblikket har Real Madrid hele fire angribere i truppen i form af Karim Benzema, Luka Jovic, Borja Mayoral og Mariano Díaz, men her er det soleklart, at det kun er franskmanden, der har Zidanes tillid. Dermed er det primært Benzema, at målene skal komme fra, og det behov forstærkes blot, når kantspillerne fortsætter tendensen fra sidste sæson med ikke at udgøre den store måltrussel.

Rodrygo har i perioder vist, at han kan sparke kuglen i nettet, når han får chancen, men brasilianeren ligner ikke en mand, som Real Madrid skal sætte sin lid til angående målscoringen, og på den anden kant har Vinícius fortsat store problemer med at få slutprodukt på sit spil. Derfor er spørgsmålet, om det er Eden Hazard og Marco Asensio, der sammen med Benzema skal skabe målene, eftersom Zidane tilsyneladende foretrækker at sætte uprøvede akademispillere på banen frem for at benytte sig af spillere som Mayoral og Jovic.

Både Hazard og Asensio var ude af truppen til kampen imod Real Sociedad, eftersom de begge havde døjet med skader, men i dag var de begge tilbage i træning, og de to spillere har tidligere vist, at de besidder et godt slutprodukt. Eksempelvis scorede Asensio tre gange og lavede én assist på blot ni kampe i slutningen af sidste sæson efter at have siddet ude med en knæskade i næsten et år.

Seneste artikler...

Annonce