Zidane: Vi ved, at det er en finale

Zinedine Zidane mødte i går international presse forud for aftenens vigtige CL-kamp mod Inter.

Det bliver uden blandt andre Sergio Ramos og Real Madrid har tidligere haft det meget svært uden anføreren, hvilket Zidane sagde følgende om:

- Vi ved, hvilken spiller, han er, men statistikken er til for at blive brudt. Sergio Ramos har ikke mulighed for at være med, men vi vil forsøge at ændre de resultater, som vi har fået uden ham. Vi ved, at det er en finale. Vi ved, at vi kommer til at kæmpe og vi har lyst til at få de tre points.

Real Madrid har mange folk ude til aftenens kamp og Zidane blev derfor spurgt, om han ville være tilfreds med uafgjort:

- Nej, vi går altid på banen for at vinde. Vi gennemgår en svær periode, men vi indleder kampene godt og afslutter dem godt. Mod Villarreal var vi foran indtil det 75. minut og så kommer der en tvivlsom situation….jeg er ikke fatalist. Vi arbejder på ikke at indkassere mål og på at score mere. Analysen er, at sådan er fodbold. Der er øjeblikke, hvor man er meget stærke og overkommer situationer, selv om man kommer ud for negative hændelser. Det er rigtigt, at i svære situationer, må man lide….Men det gælder ikke kun Real Madrid, for alle hold kommer i svære perioder.

Mange har kritiseret kampprogrammet, men Zidane er ikke sikker på, at forklaringen alene ligger her:

- Jeg ved ikke, om vi havde fået andre resultater med et andet kampprogram. Det ved jeg ikke. Det er ingen undskyldning. Det, jeg har sagt er, at der kommer et tidspunkt med mange kampe, mange skader og hvor atmosfæren omkring kampene ikke er det samme.

To spillere har været i vælten på hver deres måde i de seneste dage. Isco for at ønske sig væk fra klubben og Mariano for at udnytte sin chance med scoringen mod Villarreal. Zidane blev spurgt ind til rygtet om en byttehandel med Christian Eriksen for Isco. Om det sagde han:

- Isco er vores spiller. Jeg ved ikke hvor længe, men han er vores. Vi er glade for, at det er sådan, med ham. Han er vores spiller.

Om Mariano:

-Han viste den anden dag, hvad han kan bidrage med. Han kom på banen og gav alt. Og det er vi glade for.

Seneste artikler...