Zidane: Benzema er historiens bedste franske angriber

Med sejren i går aftes over Athletic Club har Real Madrid nu vundet fire kampe i streg, og på den efterfølgende pressekonference var det en glad Zinedine Zidane, der mødte op, og han havde store ord at sige om den dobbelte målscorer, Karim Benzema.

Zidane blev spurgt, om Benzema er den bedste franske angriber i historien, og her svarede han:
- Ja, ifølge mig. Det viser han, og han har været i Real Madrid i lang tid. Han har spillet mere end 500 kampe, og han scorer mål. I sidste ende taler tallene for sig selv. Ifølge mig er han den bedste, det er sikkert.

Zidane fortsætter rosen af sin landsmand:
- Han er en mere komplet spiller nu. Han er ikke en ren 9’er. Han tænker ikke kun på at score mål, det er derfor, jeg elsker ham.

Real Madrids forbedring i spillet er kommet samtidig med, at Zidane er begyndt at skifte mindre ud i sine startopstillingerne på trods af det hårde kampprogram. Dét havde han følgende kommentar til:
- Folk vil snakke, ligegyldigt hvad jeg gør. Jeg skal træffe beslutningerne, og jeg synes, at det er sådan, det skal gøres. Alle ønsker at spille, og det vigtigste er, at vi fortsætter med at gøre det, vi gør. Det går fint, og vi er glade for disse tre point.

Om kampen:
- Man lider altid i La Liga. Det er sandt, at det var sværere i aften (i går aftes, red.), men vi fik de tre point. Vi behøver ikke at snakke for meget om kampen, det vigtigste var at vinde. Vi var ikke fantastiske, men når du ikke spiller godt, så skal du vinde.

Seneste artikler...

Annonce