Optakt: Real Madrid – Getafe, LaLiga, 1. spillerunde

I aften klokken 21 spiller Real Madrid den udsatte kamp fra første spillerunde i La Liga, når man tager imod La Ligas 13.-plads, Getafe, og det bliver et reservespækket hold, der skal klare ærterne for kongeklubben.

Barcelona har forværret både egne og Real Madrids chancer for at vinde det spanske mesterskab ved at afhænde Luis Suárez til Atlético Madrid i sommer, men på trods af at uruguayaneren lynede to gange i Atléticos hjemmebanekamp i går aftes imod Celta Vigo, fik de alligevel kun uafgjort. Selvom det ser temmelig svært ud for Real Madrid i La Liga, ville det stadig være godt at følge op på det resultat med en sejr i aften; i så fald vil man ”kun” være fem point efter Atlético, der dog stadig vil have to kampe i hånden.

Real Madrid har blot 13 førsteholdsspillere klar til kampen i aften, hvoraf den ene er reservemålmand Andriy Lunin, og derfor er der god sandsynlighed for, at nogle af de Castilla-spillere, der er med i truppen, skal hjælpe holdet til sejr.

Zidane har mulighed for at stille med en startopstilling udelukkende med førsteholdsspillere, men i så fald skal Ferland Mendy formodentlig indtage højrebacken, så Nacho kan udgøre det centrale forsvar sammen med Raphaël Varane. En anden mulighed er at lade Victor Chust, der fik sin debut i nederlaget i Copa del Rey imod Alcoyano, spille i midterforsvaret, så Nacho kan tage en højreback.

På midtbanen har Zidane kun tre førsteholdsspillere med i form af Casemiro, Luka Modric og for nyligt tilbagevendte Isco, som har haft langt til spilletid. Her skal det blive spændende om en spiller som Antonio Blanco får lov at få spilletid, da han er den eneste anden midtbanespiller i truppen, der har sit udgangspunkt centralt i banen.

Real Madrid møder et Getafe-hold, der ikke har vundet i de seneste tre kampe. José Bordalás’ mandskab har tabt stort til både Sevilla (3-0) og Athletic Club (5-1), og derudover spillede de 0-0 med et af de få hold, som Real Madrid har formået at sejre sikkert imod, nemlig Alavés. Getafe har som bekendt hentet Takefusa Kubo ind på leje i resten af sæsonen, og japaneren er startet inde i de seneste fire kampe og har fået spilletid i de seneste fem, så mon ikke han bliver en spiller, der er værd at følge i aftenens kamp.

Getafe er uden anfører og styrmand i midterforsvaret, Djené, der fik rødt kort i den seneste kamp, men til gengæld har man Mauro Arambarri tilbage fra en kortvarig skade.

Det skal blive spændende at se, hvordan Zidane har tænkt sig at stille op til aftenens kamp. Der har både været spekuleret i at bruge Marcelo på midtbanen eller stille op med et to-mandsangreb med Karim Benzema og Mariano. Hvordan det hele kommer til at udspille sig kan man se klokken 21, hvor der er kampstart, og kampen vises på TV 2 SPORT X.

Real Madrids forventede hold: Courtois, Mendy, Chust, Varane, Nacho, Modric, Casemiro, Isco, Vinícius, Benzema, Asensio

Seneste artikler...

Annonce