Kroos om valget mellem Håland og Mbappé: Jeg foretrækker Benzema

Ligesom Zinedine Zidane har Toni Kroos snakket med pressen forud for aftenens opgør i Champions League imod Atalanta, og tyskeren citerede en af sin cheftræners mest brugte fraser, da han pointerede, at kampen er en finale:
- Kampen er en finale for os. Champions League starter nu. Vi ved, at det er en svær kamp og ikke kun på grund af skaderne. De er en god modstander, og de spiller godt. Vi skal kontrollere deres spil med bolden, og vi er i stand til at udrette noget offensivt, men man skal kunne forsvare godt.

Til spørgsmålet om hvem han ville vælge af Erling Håland og Kylian Mbappé svarede Kroos køligt:
- Benzema. De er to rigtig gode spillere og kan hjælpe ethvert hold. Det er ikke mig, der skal diskutere dette, det er et spørgsmål til præsidenten.

Om Real Madrids spil:
- Jeg håber, at det vil være svært for Atalanta-træneren at forklare, hvordan vi spiller. I disse kampe er alle positionerne vigtige. Hvis vi på midtbanen står sammen og kontrollerer kampen, hjælper det holdet meget. Men det handler ikke kun om den centrale midtbane.

Kroos blev bedt om at forholde sig til holdets mange skader, og om det lægger et ekstra pres på ham. Til det svarede han:
- Det er selvfølgelig irriterende at have så mange skader. Min opgave ændrer sig ikke særlig meget på trods af skaderne, jeg gør altid mit bedste for holdet på og uden for banen.

Om spansk fodbold generelt:
- I mange år har de spanske hold vundet i Europa, men ikke i øjeblikket, nej. Hvert år kæmper vi alle for at vinde, og generelt er niveauet i Spanien godt, og det er det også i år. I denne sæson er det meget svært at vinde La Liga-kampe, hvor vi før plejede at vinde 4- eller 5-0. Nu er det sjældent.

Seneste artikler...

Annonce