Alejandro Hernández Hernández dømmer El Derbi

Det bliver Alejandro Hernández Hernández, som skal passe fløjten i morgendagens El Derbi på Wanda Metropolitano.

Det bliver i skyggen af en polemisk udtalelse fra præsidenten for den spanske dommer-komité, Velasco Carballo, som efter weekendens kampe mente, at Atlético Madrids Thomas Lemar burde være blevet udvist i opgøret mod Villarreal. Det er ikke sket før, at præsidenten for dommer-komiteen har udtalt sig om sine kolleger og det har vakt en vis opsigt op til El Derbi og modtaget stor kritik fra især Atlético Madrids side.

Der kan således blive nok at se til for Alejandro Hernández Hernández, som dømmer sit første El Derbi siden han blev elitedommer i sæsonen 2012/13, men det er en erfaren dommer, som allerede har dømt 5 El Clásico-kampe og han har dømt de to hold adskillige gange.

Real Madrid har således haft ham som opmand i 25 opgør, hvor 4 Real Madrid-spillere er blevet udvist. Samtidig har han dømt fem straffespark til Real Madrid og fire imod.

Atlético Madrid har haft ham som dommer i 19 kampe og i dem er kun en enkelt Atlético Madrid-spiller blevet udvist, mens man har fået 7 straffespark og fire imod.

Seneste artikler...