Interview med Kroos: Enhver mislykket aflevering irriterer mig

I mandags spillede Toni Kroos sin 309. kamp for Real Madrid, hvorved han blev tyskeren med flest kampe i klubbens historie, og i den forbindelse har han snakket med Real Madrid TV.

Om sin tilgang til spillet sagde Kroos:
- Jeg forsøger at gøre mit bedste i alle kampe, og enhver aflevering, der ikke rammer en holdkammerat, irriterer mig. Jeg prøver at bestræbe mig på perfektion, selvom man aldrig kan være perfekt. Jeg øver på det, og jeg har arbejdet kontinuerligt på det i mange år.

Kroos havde desuden følgende at sige om de andre fremtrædende tyskere i klubbens historie:
- Det er noget særligt. Når du ser på de tyskere, der har spillet her, indser du, at det er store navne… Netzer, Schuster, Stielike. At overhale en klublegende som Stielike gør mig meget glad. Det er en særlig rekord.

- Jeg har altid sagt, at min tanke er at spille min karriere færdig her, og det er det, som jeg vil forsøge at gøre.

Kroos blev også bedt om at forholde sig til starten på sin Real Madrid-karriere, som startede med en kamp imod Sevilla i den europæiske Super Cup:
- Jeg kom til klubben efter at være blevet verdensmester i sommeren 2014. Det var min første kamp og mit første trofæ. Det er ikke normalt. At starte sådan ud i en klub som Real Madrid er vigtigt.

Kroos har vundet 13 trofæer i Real Madrid, og til spørgsmålet om, hvilket der er det vigtigste, svarer han:
- Hvis du kun vinder ét trofæ, er det nemmere, men ud af dem alle vælger jeg Champions League-titlen, som vi vandt i Kijev (3-1 over Liverpool i 2018, red.), fordi det var den eneste, som jeg fejrede med hele familien. I Cardiff (4-1 over Juventus i 2017, red.) var det kun med min søn, fordi min datter var for lille.

Af andre højdepunkter fremhæver Kroos sit mål direkte på hjørnespark imod Valencia i den spanske Super Cup i 2020:
- Jeg husker det virkelig godt. Målmanden var væk fra sin linje og snakkede til sine holdkammerater. Vi har altid fem, seks, syv hjørnespark i kampene, og jeg fik idéen at forsøge at udnytte det og gøre noget særligt. Det er ikke svært at sparke den ind derfra. Det svære er at gøre det i øjeblikket, hurtigt og under pres.

Seneste artikler...

Annonce