Optakt: Atlético Madrid - Real Madrid, LaLiga, 26. spillerunde

Det nordlige Madrid danner i eftermiddag rammen, når El Derbi afvikles på Wanda Metropolitano i et opgør, som meget vel kan få stor indflydelse på mesterskabskampen i LaLiga.

Atlético Madrid har inden opgøret et forspring på 5 points og en kamp i baghånden og det giver naturligvis en fordel, men det er Real Madrid, som har de bedste minder fra de seneste opgør. Zidanes tropper har nemlig formået at holde Atlético Madrid fra at score siden man tabte hele 3-7 i en træningskamp i USA og december måneds opgør mellem de to hold, viste et Real Madrid-hold, som var markant bedre end naboerne og disse dyder skal man tage med ind på banen i dag.

Real Madrid kan glæde sig over, at Karim Benzema er tilbage i front. Selv om franskmanden kun har scoret fem mål i 35 kampe mod Atlético Madrid, så er hans tilstedeværelse alene langt mere værd end hvad Real Madrids øvrige offensive spillere kan præstere til sammen.

Omkring sig ventes Benzema at få Vinícius og så er der tvivl om, hvorvidt Isco eller Asensio skal have chancen og bedømt efter de seneste præstationer, så ligger den til førstnævnte, men også spillere som Rodrygo og Fede Valverde kan komme i spil.

Hos Atlético Madrid glæder man sig over, at den absurde karantæne til Trippier er overstået og samtidig er også Carrasco tilbage på holdet, som også byder på et gensyn med et par Real Madrid-canteranos, nemlig Mario Hermoso i forsvaret og Marcos Llorente i angrebet ved siden af målfarlige Luis Suárez.

Med Barcelonas sejr i går ude over Osasuna er der blevet lidt ekstra at spille for for begge mandskaber og der kan som altid ventes masser af spænding og dramatik og løjerne styres såmænd af Hernández Hernández på banen og González González i VAR-rummet.

Kampen kan ses på TV2 Sport X fra kl. 16.15.

Real Madrids forventede hold: Courtois, Lucas Vázquez, Varane, Nacho, Mendy, Casemiro, Kroos, Modric, Isco, Vinícius, Benzema.

Seneste artikler...