Granada i granat-regn

Casemiro scorede i dagens kamp, og leverede en fremragende indsats bag Kroos og Modric.

 

Real Madrid fik den bedst tænkelige start på liga-året, hvor stakkels Granada blev kvast med hele 5-0 i et opgør, hvor Madrid kunne undlade at rulle hele arsenalet frem.

Hvis Donald Trump kommer i tvivl om udformningen af den stort anlagte mur mod Mexico, så bør han invitere Granada-træner Lucas Alcarez på besøg i Washington. For der var i den grad dømt lukket fest for ubudne gæster denne lørdag på Bernabéu, hvor Granada legede Inger Støjberg og med talstærk bevogtning patruljerede foran eget territorium.

Men som med alt andet i international politik, så var der revner i planen, og selvom udgangspunktet var komplet nultolerance, så fandt Madrid vej til netmaskerne nærmest efter behag og havde derfor ingen problemer med at vinde kampen med hele 5-0 over et hold, hvis taktiske oplæg var en hel del bedre end dets udførelse.

Først åbnede Isco scoringen efter en flot bolderobring, og samme Isco gjorde det senere til 4-0 ovenpå en fin Modric-pasning, Benzema garnede efter en fejl fra garnfagre Ochoa, Cristiano pandede et flot indlæg i nettet, inden en sand raritet indtraf, da Casemiro satte en af sine sjældne mål på kontoen.

I en så sprudlende indsats er det svært at finde de mest funklende stjerner, men særligt lagde man mærke til Marcelo, der var i konstant hopla og var manden bag både mål og store chancer. En heltstøbt indsats fra brasilianeren, der hele tiden synes at overgå sig selv.

Store roser også til reserven Isco, der lidt overraskende havde sparket James på bænken, men som i den grad godtgjorde beslutningen med sine to flotte scoringer. Desværre udgik Isco i starten af anden halvleg med, hvad der kunne ligne en skade.

Undervejs i kampen fik Coentrão også lov til at se græstæppet fra andet end bænken, men det ligner mere og mere en exit for portugiseren, når sommerens transfervindue åbner, hverken lyst eller kvalitet synes at være gældende til en fremtid i Real Madrid.

Med en let dag på kontoret, hvor blusset særligt efter pausen blev skruet ned, kan Madrid imødese kommende uge, hvor det gælder to gange visit til Andalusien (hvorfra Granada i øvrigt kommer), hvor modstanderen i begge tilfælde er Sevilla. Først returkamp i Copa del Rey, og næste weekend i et ligaopgør.

--

Real Madrid - Granada 5-0 (4-0)
1-0 Isco (12'), 2-0 Benzema (20'), 3-0 Cristiano (27'), 4-0 Isco (31'), 5-0 Casemiro (58')

Real Madrid:
Navas – Marcelo (Coentrão, 68’), Nacho, Varane, Carvajal - Modric, Kroos (James, 46'), Casemiro - Cristiano, Benzema, Isco (Asensio, 50')

Granada:
Ochoa - Gabriel, Vezo, Lomban, Tabanou (Ponce, 77’), Tito - Pereira, Agbo (Marquéz, 61'), Samper, Boga (Bueno, 65’) - Kravets

Gule kort: Casemiro (Real Madrid) Silva Samper, Agbo, Tabanou (Granada)

Dommer: Garrido
Kampens spiller: Marcelo. Lavede vel nærmest ingen fejl?

Kampens detalje: James’ assist til Casemiros mål, hvilken pasning.

Kampens badebold: Carvajal. Mange dårlige indlæg og meget lidt synlig i det offensive spil.

Seneste artikler...