Spillerne enige: Pintus høster stor respekt for sit arbejde

Efter kampen mod Granada blev flere af Real Madrids spillere spurgt om, hvorfor holdet ligner en utrættelig maskine, som bare kører derudaf og svaret var klart: Antonio Pintus.

Den 54-årige italiener kom til klubben i sommer fra Lyon og på direkte anbefaling fra Zinedine Zidane, som ønskede at få en dygtig fysisk træner, som forstår vigtigheden af at dosere træningen i de rigtige mængder i løbet af sæsonen, så man ikke løber ind i en træthedsperiode i løbet af foråret, som man gjorde for to år siden under Carlo Ancelotti.

Her vandt Real Madrid 22 kampe i streg, heriblandt VM for klubhold, frem til december, hvorefter man spillede opvisningskamp i Dubai med en økonomisk gevinst på 4 millioner €, men straks i det nye år tabte man til Valencia og herefter startede nedturen, som førte til at Real Madrid ikke vandt nogen titler og som naturlig konsekvens af forårets deroute var Ancelotti fortid i klubben.

I år har planlægningen været anderledes. Udover at man ikke har været på tur til Dubai eller andre steder, så mødte truppen også op til træning som en af de første i dagene mellem jul og nytår og her havde Antonio Pintus planlagt et hårdt træningsprogram, som skulle genstarte truppens fysiske formåen og resultatet udeblev ikke.

I årets første kamp, blev Sevilla sat til vægs af et reservespækket Real Madrid-hold, som fulgte op med en sikker sejr over Granada.

Seneste artikler...