Optakt: Man tager en heksekedel ...

Casemiro var en af de få spillere, der fik fuld spilletid torsdag, og som samtidig kan se frem til endnu en startplads i dag.

 

Da Real Madrid og Sevilla krydsede klinger torsdag aften endte det i en mindeværdig fodboldkamp med storslåede detaljer, højt tempo og flere kaotiske scener – med andre ord et håndfast bevis på, at La Liga vitterlig er verdens bedste.

I aften mødes de to hold så igen.

Eneste – markante – forskel er dog, at flere af de reserver, der fik spilletid i returkampen i Copa del Rey tidligere på ugen, er sat på bænken til fordel for nogle af fodboldens helt store navne. Vi nævner i flæng N’Zonzi, Luca Modric, Vitolo, Benzema, Sergio Rico, Varane og Cristiano Ronaldo. Det kan næsten ikke blive andet end storslået.

Set gennem den madrilenske fodboldkikkert venter der en uhyre vanskelig opgave mod Sevilla, der vel nok er Spaniens pt næstbedste hold og som samtidig har været det bedste hjemmehold i indeværende Liga Santander-sæson, hvor Rámon Sánchez Pizjuán som det er sket så mange gange tidligere er blevet til en sand fæstning. De medlevende og ganske elskelige sevillanere formår om nogle at skabe en stemning, hvor presset på gæsterne til tider nærmest synes at være umenneskeligt – og netop det – umenneskeligt – kan det i allerhøjeste grad blive for særligt en spiller:

Sergio Ramos.

Forsvarsspilleren, der kuriøst nok fik sin fodboldopdragelse i netop Sevilla, var jaget vildt af hjemmeholdets mest inkarnerede fans i løbet af torsdagens kamp, så da han valgte at fejre sin flabede straffesparksscoring ved at placerede hænderne bag ørerne i en ’jeg-kan-ikke-høre-jer-positur’, gik han fra upopulær til direkte hadet på det andalusiske stadion – så mon ikke der er lagt ekstra i ovnen til kaptajnen i aften?

På nuværende tidspunkt er stillingen således, at Sevilla ligger nummer tre – fire point efter Real Madrid – mens Barcelona er nummer to – med to point færre end hovedstadsklubben. Sevilla har dog spillet en kamp mere end Zidanes tropper – Barcelona hele to.

Sevilla:

Rico – Rami, Pareja, Mercado – Escudero, Vitolo, N’Zonzi, Vázquez, Mariano – Nasri, Ben Yedder

Real Madrid:
Navas – Marcelo, Ramos, Varane, Carvajal – Kroos, Modric, Casemiro – Cristiano, Benzema, Vázquez

Seneste artikler...