Lahm: At stoppe Real Madrid kontra er nøglen

Op til braget på onsdag, hvor Real Madrid møder Bayern München på Allianz Arena, er den sydtyske anfører inde på vigtigheden af at få lukket ned for Real Madrids kontrafase.

Philipp Lahm udtalte i et interview med Kicker: ”Alle på holdet skal spille op til sit bedste, fordi vi spiller mod et mandskab, der har verdensklassespillere på alle positioner. Derfor skal vi arbejde stenhårdt som et hold, og for at det kan lade sig gøre, så har vi brug for hele truppen, ikke blot de elleve startende.”

Lahm insisterede desuden på, at man har lært af kampene mod Real Madrid, hvor man i bedste Guardiola stil sad på possession, men blev kørt over af en velsmurt kontramaskine: ”Champions League er en meget svær turnering. Vi bliver nødt til at undgå at blive løbet over ende, som det skete sidste gang.”

Slutteligt havde Lahm også et par kommentarer til den anderledes spillestil efter Ancelottis ankomst: ”Holdet har skullet omstille sig til ikke nødvendigvis at skulle have bolden hele tiden, men at det også er okay, at modstanderen har den. Hvis alle forsvarsspillere holder sin position, så har vi gode muligheder for at undgå kontraangreb.”

Seneste artikler...