Det sagde de efter Bayern München, returkampen

Efter gårsdagens kamp mellem Real Madrid og Bayern München var der naturligvis mange reaktioner. Madridista.dk bringer et udpluk af dem her:

Cristiano Ronaldo:

- Vi vidste, at hvis vi ikke spillede en god kamp, kunne Bayern München komme tilbage. De viste, at de er et fremragende hold, men Real Madrid er Real Madrid. Vi var uden tvivl bedst. Det er ikke let at score seks mål mod Bayern, men vi er de rette vindere. Det eneste jeg beder vores tilhængere om, er ikke at pifte af mig. Jeg giver mig altid fuldt ud, men jeg tager det positive med herfra. Holdet var godt og det giver sig selv, at jeg var glad for at få scoret målene.

Sergio Ramos:

- Det var en vildt hård kamp, mod en modstander som vi vidste ville gøre det svært for os. Men samlet set var vi bedst. Jeg forstår ikke, at der snakkes om røveri. De snakker om et muligt off side-mål, men det kunne der også være fløjtet på Müller. Vi er ikke tilfredse med bare at være i semifinalen, vi vil også i finalen. Vi har slået en af favoritterne ud.

Zinedine Zidane:

- Vi havde mange chancer i første havleg, men vi bevarede ikke roen. Jeg vil ikke gå ind i dommer-snakket. Det er et princip og det gør jeg aldrig, uanset hvad. Vi var bedst i de to kampe og vi fortjente at gå videre. Vi scorede 6 mål og vandt de to kampe. Cristiano Ronaldo beviste igen i dag, at han er der når det gælder. Han udgør forskellen. Bayern München var uden tvivl det bedste hold, vi har mødt i denne sæson.

Robert Lewandowski, Bayern München:

- Cristiano Ronaldo er en fantastisk spiller. Måske er han ikke angriber som jeg, fordi han spiller en anden position, men i dagens kamp kunne vi ikke vinde og komme videre til næste runde. Dommeren snød os meget og gjorde det umuligt at spille med ti mand. Der var ikke rødt kort og der var også off side-kendelser. Det er frustrerende, fordi man er så tæt på og så kan man ikke gøre noget ved det, der sker på banen.

Carlo Ancelotti, Bayern München:

- I kvartfinalerne er man nødt til at have dommere med højere kvalitet. I dag havde dommeren ikke nogen god dag. Kun dommeren var skyld i, at vi røg ud. Det er altid svært at spille med ti mand og det gjorde vi i begge kampe uden at fortjene det. Jeg er meget afholdt her i Madrid og er Real Madrid-tilhænger, så jeg ønsker Zidane alt det bedste.

Karl-Heinz Rummenigge, Bayern München:

- Holdet er lige nu i omklædningsrummet og de er helt ødelagte i ordets egentlige forstand. Det var en gigant-kamp, en vildt følelsesladet gigant-kamp og man kan ikke andet end at rose begge hold.

Arturo Vidal, Bayern München:

- Dette røveri må ikke finde sted i Champions League, man bemærker det meget og man begynder at tvivle en del. Vi havde lyst til at gå videre og man bliver arrig, når en så intens kamp bliver afgjort af dommeren. Han lavede mange fejl og det sendte os ud af Champions League.

Isco:

- I første halvleg skulle vi have lukket kampen og det kom vi måske til at bøde for i anden halvleg. Men vi gik ikke ned og vi opnåede videre kvalifikation. Fejlkendelserne hører med i fodbold. I München fik de et fejlagtigt straffespark. Nogen gange får man kendelserne og andre gange ikke.

Luka Modric:

- Jeg forholder mig til kampen og det vi gjorde, jeg kan ikke gå ind i en debat om dommeren, det vil jeg ikke sige mere om. Vi spillede en stor kamp fra start og i første halvleg kunne vi have ordnet det. Vi havde 3-4 store chancer, som vi brændte, men vi er i semifinalen og det er jeg glad for.

Lucas Vázquez:

- Det var en komplet kamp, meget bevægende, den havde alt. Holdet arbejde godt og kæmpede, når der var behov for det. Bayern München er et godt hold, men vi er de rette vindere. Dommeren tager nogen gange fejl og har nogen gange ret, men han havde ikke indflydelse på resultatet.

Thiago Alcantara, Bayern München:

- Udvisningen af Arturo Vidal er hverken et frispark eller til gult kort og det er vi indignerede over, at disse fair aktioner bliver straffet og det ikke sker for modstanderholdet. Vi er virkelig oprevne, men vi kan ikke gøre noget ved det. Der er behov for at få kompetente personer til at dømme disse kampe. Det er en skam, at ingen af de to kampe endte 11 mod 11, så man kunne have set en anden kamp.

Mats Hummels, Bayern München:

- Vi kæmpede til det sidste og gav vores hjerte på banen. Uheldigvis er der ting, som vi ikke kan kontrollere.......held og lykke til Real Madrid.

Marcelo:

- Jeg snakker ikke om dommerne. De har en svær rolle og vi fejler alle, også os selv. Tilhængerne er meget krævende. Cristiano Ronaldo er helt sikkert meget glad for de tre mål og endnu mere, at vi er videre.

Xabi Alonso, Bayern München:

- Vi kæmpede med så længe vi kunne, så længe vi blev tilladt det. Udvisningen blev afgørende, med 11 mand kunne vi have kæmpet imod til det sidste. Jeg vil tage tilskuernes ovationer med mig. Det var følelsesladet. Det var meget specielt at kunne tage afsked med Estadio Santiago Bernabéu på en stor Champions League-aften som denne. Nu vil jeg ønske Real Madrid held og lykke.

Seneste artikler...