Efter møde: Real Madrid vil købe i januar

Ifølge spanske Marca skal Real Madrid nu endegyldigt have besluttet sig for at købe spiller i januar måneds transfervindue.

 

Beslutningen skal være taget efter et  2½ timer langt møde mellem Florentino Pérez og José Ángel Sánchez, hvor man har analyseret den nuværende situation og man er derfor indstillet på at foretage indkøb, når man har fået en snak med Zinedine Zidane om mulighederne.

 

  

Og man er naturligvis særligt opmærksomme på angrebs-positionen, hvor Gareth Bale er mere ude end inde, mens Cristiano Ronaldo og Karim Benzema kun har scoret 4 mål tilsammen i de første 14 kampe. Men samtidig er man også bevidste om, at markedet tilbyder begrænsede muligheder og tidligere har man da heller ikke været voldsomt heldige med sine januar-indkøb, hvis man lige tager Marcelo ud af mængden, som tæller navne som Cassano, Adebayor og Lucas Silva, for blot at nævne nogle, som ikke fik en lang og gloværdig karriere i Real Madrid.

 

Marca mener at vide, at aftalen med Bilbaos målmand Kepa er på plads, mens man er særdeles opsatte på at hente Mauro Icardi i Inter, fordi han kan være til rådighed i Champions League i modsætning til eksempelvis Timo Werner, som også bliver nævnt.

Seneste artikler...