Real Madrid vil forstærke sig i januar: Hvem er på det madrilenske tegnebræt?

Vi giver her et lille overblik over, hvem der er på blokken i Real Madrid i skrivende stund i denne artikel.

Som vi skrev på madridista.dk i går, så er Real Madrid-bosserne Florentino Perez og José Ángel Sánchez på et længere møde blevet enige om, at Real Madrid er nødt til at reagere i januars transfervindue, om end mulighederne er mindre på transfermarkedet hen over vinteren.

Men planen er angiveligt at lande et par spillere, der kan forstærke Real Madrids bredde, som har været den helt store akilleshæl i indeværende sæson, hvor Zidane, som månederne er skredet frem, har måttet erkende, at materialet på bænken ikke har slået til og- eller haft kvaliteten i en svær tid for Kongeklubben, hvilket afspejles tydeligt i de få minutter spillere som Vallejo, Mayoral, Ceballos, Theo og Llorente eksempelvis har fået på grønsværen. 

Men januar er som skrevet tidligere et svært transfervindue at navigere i, da flere kvalitetsspillere er låst i Champions League; en turnering der selv sagt er på toppen af Real Madrids prioritetsliste. Så hvem er det muligt eller snarere realistisk at hente i det forestående transfervindue, og kan nogle af disse i virkeligheden forstærke Real Madrids nuværende bredde?

  

Inters argentinske stjerneangriber er den oplagte kandidat; chilener lurer i kulissen

Et af de hotteste navne i den spanske presse for tiden er Inters brandvarme angriber Mauro Icardi, der allerede har scoret 16 mål i indeværende sæson i Serie A. Argentineren har dog selv været ude og berolige de blå-sorte milanesiske fans med, "at Real Madrid bare kan ringe, jeg tager den ikke", og skal man tage Inters sportsdirektørs ord for gode varer, så har Real Madrid faktisk slet ikke forhørt sig på Icardi:

- Real Madrid? De har ikke haft ringet, men det er forståeligt, hvis de er interesseret i Mauro, siger Piero Ausilio, ifølge den store italienske sportsavis La Gazzetta dello Sport.

Icardi har dog alle kvaliteterne til at forstærke Real Madrids bredde og levere den nødvendige bredde og konkurrence til Benzema, der bakser med at finde kontinuitet i sine præstationer denne sæson, hvorfor den spanske presse nødvendigvis har fat i den lange ende i sine antagelser om, at argentineren er på blokken i Real Madrid.

Hvis Real Madrid har intentioner om at sætte alle sejl ind på Icardi i januar, kan madrilenerne godt forberede sig på at finde den helt store tegnedreng frem. Således er Inter ikke villige til at sælge Icardi for mindre end 100 millioner euro. 

Real Madrid kan også vælge at kigge mod London, hvor Alexis Sanchez trasker rundt og er lidt gnaven i kulissen; chilenerens ambitioner virker til at være større end Arsene Wengers og han er da ved flere lejligheder også rygtet til Real Madrid.

Daily Express har i dag bragt en større nyhed, via det spanske medie Don Balon, der erfarer, at Real Madrid angiveligt er parate til at afhænde Lucas Vazquez til Roma for netop at gøre plads til at Alexis Sanchez i den madrilenske trup allerede i januar. 

Chilenerens kontrakt med Arsenal udløber til sommer, hvorfor han formentlig kan erhverves relativt billigt i dagens marked, men prisen kan dog blive skruet en lille smule i vejret, hvis Manchester City genoptager sommerens interesse i Alexis Sanchez.

  

Der er andre, men mindre oplagte offensive kandidater

Timo Werner har også været oppe at vende i spansk presse, men siden miseren på Vodafone Arena i Besiktas, hvor han måtte lade sig udskifte kun 32 minutter inde i opgøret pga. larm fra lægterne, er rygterne om en mulig tilgang af tyskeren stilnet i smule af. Han ville endvidere heller ikke være tilgængelig i Champions League-regi, hvorfor det virker som et usandsynligt match i januars transfervindue. 

Et par engelske medier beretter i dag om, at Krasnodars russiske angriber, Fyodor Smolov, er et muligt emne i den madrilenske hovedstad. Smolov har nettet 10 gange i den russiske Premier League, hvilket er nok til en delt førsteplads på topscorerlisten. Han skulle angiveligt stå i små 15 millioner euro, hvilket alt andet lige er en mere overkommelig transfersum i et transfervindue, der er ikke kendt for de helt store transferbomber. 

En hurtig google-søgning viser, at der faktisk ikke er ret mange interessante angribere i de respektive store europæiske ligaer, hvis kriterierne er mål og Champions League-deltagelse. Ciro Immobile, 15 mål i Serie A, virker spændende og har ligeledes en fortid i spansk fodbold, men han har slet ikke været nævnt i forbindelse med Real Madrid på nuværende tidspunkt. 

Temperamentsfuld brasilianer og talentfuld basker er ligeledes mulige emner

Vallejo har ikke overbevist Zidane om, at han er klar til at agere hverken tredje- eller fjerdevalg i det madrilenske forsvar, hvorfor franskmanden eftersigende er på udgik efter en forstærkning til det centrale forsvar.

Her det hotteste navn David Luiz, og skal man tro de spanske medier, så har selveste Sergio Ramos været ude og bakke op om et køb af den brasilianske midterstopper.

Det sidste emne, og formentlig det emne, der i skrivende stund er tættest på en afklaring, er Athletic Bilbaos talentfulde målmand, Kepa. Spanske medier erfarer, at en aftale er nært forestående, hvor Real Madrid betaler baskerens frikøbsklausul på 20 millioner euro og henter til januar.

Hvis man skal forholde sig til rygterne disse dage, så tyder det på, at Real Madrid arbejder på at bringe tre spillere til klubben i form af Kepa, David Luiz og Mauro Icardi.

Seneste artikler...