Valdano peger på Real Madrids store problem: Individualisterne tænker på sig selv

Valdano kritiserer Real Madrids offensive individualister i et interview med El Transistor. 

Jorge Valdano mener, at Real Madrids nuværende krise falder tilbage på Kongeklubbens offensive individualister. Det siger han i en snak med det spanske radioprogram El Transistor på Onda Cero:

- Et af de problemer, som holdet har, er, at der er for mange spillere, som vil vinde kampene på egen hånd. Isco er en af disse. Han løber solen sort og er spilbar over alt på grønsværen, hvilket gør ham til en meget vigtig spiller, men det betyder også, at han bliver træt i kampens afgørende fase, siger Valdano, inden han går i kødet på Ronaldo:

- Cristiano Ronaldo er et andet eksempel - han forsøger at score mål fra selv den sværeste vinkel. Han spillede en god kamp mod Athletic Bilbao, men spillede ikke godt sammen med Benzema.

Valdano, der selv dannede en frygtindgydende angrebsduo med Maradona på det argentinske landshold i sine velmagtsdage, var ikke færdig med at kritisere samarbejdet mellem Cristiano Ronaldo og Karim Benzema:

- Benzema ser ikke Ronaldo, og Ronaldo ser ikke Benzema. Statistikken i kampen mod Athletic Bilbao viser, at de ikke ramte hinanden bare én gang i hele anden halvleg, hvilket er et stort problem for holdet, når man jagter førerholdet, siger Valdano.

Benzema og Ronaldo får på onsdag en kærkommen mulighed for at gøre Valdanos ord til skamme, når Dortmund gæster Santiago Bernabéu i en kamp, der kun er af kosmetisk betydning, da Real Madrid er sikret videre avancement i Champions League. 

Seneste artikler...