Dårligere start end med Rafa Benítez

Der er ikke meget at klappe af i øjeblikket for Zinedine Zidane.

Real Madrid har langt fra fået den start på sæsonen, som der ellers var lagt op til efter sejrene i den europæiske og spanske Super Cup.

 

Og faktisk står det så slemt til, at holdet på nuværende tidspunkt klarer sig dårligere end det mandskab, som Zinedine Zidane overtog fra Rafa Benítez i januar 2016. Efter 14 spillerunder dengang havde Real Madrid 30 points, mens man i denne kun har opnået 28 points. 

 

  

Rafa Benítez´ hold havde endda fået en sejr mere og man havde også scoret væsentlig flere mål, nemlig 32 mod de nuværende 25 i denne sæson og den store forskel ligger naturligvis i angribernes manglende skarphed. Under Rafa Benítez havde BBC-trioen nemlig scoret 22 mål, fordelt på 10 mål fra Cristiano Ronaldo, 8 fra Benzema og 4 fra Bale. I denne sæson har de 3 formået at score 2 mål hver, altså en forskel på 16 mål i forhold til tiden med Rafa Benítez.

 

Til gengæld er defensiven en anelse bedre, idet Real Madrid har indkasseret 11 mål i denne sæson, mens man var på 12 mål under Rafa Benítez.

Seneste artikler...