James er ikke i tvivl: Ronaldo fortjener sin femte Ballon d'Or

James roser Ronaldo og peger på portugiseren, som den helt rigtige vinder af Ballon d'Or i år.

Real Madrids forhenværende colombianske 10'er, James, er ikke i tvivl om, at Cristiano Ronaldo har fortjent at vinde sin femte Ballon d'Or, og peger ligeledes på, hvorfor Ronaldo er den retmæssige vinder:

- Det er fortjent. Cristiano har haft et fantastisk år, og jeg er glad på hans vegne. Det bliver hans femte Ballon d'Or, hvilket siger det hele. Han har været i stand til at forbedre sig gennem hele sin karriere, og udvikle sig til den fantastiske spiller, han er i dag, siger James ifølge den spanske sportsavis AS.

James nyder stor succes i Bayern München, efter tyskerne tidligere på sæsonen fyrede Ancelotti og hentede Jupp Heynckes tilbage for at rette på den vaklende tyske skude. Tyskerne er ligesom Real Madrid med i bowlen, når der skal trækkes lod til ottendelsfinalerne i Champions Leauge, og colombianeren håber på et gensyn med sine gamle holdkammerater:

- Der er ingen nemme modstandere tilbage i Champions League. Det bliver svært, uanset hvem vi trækker. Når det sagt, så ville det være specielt igen at spille på Santiago Bernabéu.

Seneste artikler...