Præsidenten for det franske fodboldforbund indrømmer: Benzema er langt fra landsholdsudtagelse

Benzema kan vist godt forberede sig på, at se VM foran flimmerkassen til sommer. 

Real Madrids spydspids, Karim Benzema, spillede sin seneste landskamp tilbage i 2015, og selvom franskmanden faktisk fik medhold i afpresningssagen mod Valbuena tilbage i juli i år, så lader det ikke til, at den franske landstræner, Didier Deschamps, har nogen intentioner om igen at indlemme Benzema i den franske landsholdstrup, og det kan præsidenten for det franske fodboldforbund sagtens sætte sig ind i:

- Man skal være enten døv eller blind for ikke at vide, at det vil være svært at udtage Benzema på nuværende tidspunkt, siger præsidenten for det franske fodboldforbund, Noel Le Graet, til den franske radiostation RMC. 

Noel Le Graet ligger omvendt heller ikke søvnløs om natten ved tanken om, at Benzema ikke bliver udtaget til den franske landsholdstrup, da fransk fodbold svømmer i talentfulde angribere i øjeblikket:

- Frankrig lider ikke under manglende talentfulde angribere; der nok at tage af, så problemet (med at undvære Benzema, red.) er mindre end for et par år tilbage. Deschamps udtog ham endda i en årrække, selvom han ikke var fantastisk spillende på det franske landshold.

Og den franske landstræner, Didier Deschamps, der efterhånden er blevet godt gammeldags træt af det tilbagevendende spørgsmål vedr. Benzema, har præsidentens fulde opbakning:

- Jeg stoler på Didier, og jeg er sikker på, at vi kommer til at spille et godt VM, hvor målet er semifinalerne, siger Noel Le Graet.

Benzema har aldrig lagt skjul på, at han drømmer om at komme tilbage i landsholdsvarmen, men det kan blive meget svært for Real Madrids franske 9'er, da angriberen har underpræsteret gevaldigt i indeværende sæson, ligesom Deschamps virker til ikke at være begejstret for at tage Benzema til nåde, efter den beklagelige afpresningssag mod Valbuena, hvor han som bekendt blev frifundet.

Seneste artikler...