Israel Salazar tæt på rekord i La Fábrica

Real Madrid jagter det ene store talent efter det andet i udlandet, men man holder helt sikkert også øje med, hvad der foregår i Valdebebas.

Og her kan man ikke undgå at lægge mærke til den 16-årige angriber, Israel Salazar, som er blot en enkelt scoring fra at skrive historie i La Fábrica. Efter mindre end fem sæsoner i klubben runder han nemlig 150 scoringer, når han får nettet til at blafre bag modstandernes målmand næste gang.

I denne sæson er han noteret for 20 mål i 13 kampe på Juvenil C-holdet og det er en af grundene til, at han flere gange har været med til Castillas træning under Raúls ledelse.

Kuriøst nok er Cristiano Ronaldo hans store idol. Og det er ikke kun i rollen som målscorer på banen, at han slægter portugiseren på. Uden for banen er han også kendt som en trænings-narkoman, som udover den daglige træning med holdkammeraterne, tager han fire timer på egen hånd for at blive bedre.

Han er allerede fast mand på Spaniens U17-hold, hvor han har scoret 7 mål og i det spanske fodboldforbund er man faktisk sikre på, at han får debut for A-landsholdet i løbet af et par år.

Seneste artikler...