Nyt nederlag til Real Madrid Castilla

Real Madrid Castilla var i weekenden på banen for første gang i tre uger, da holdet gæstede Rayo Majadahonda og Raúls tropper måtte desværre vende hjem med et nederlag på 1-0.

Det så ellers længe ud til, at man skulle have det ene point med hjem, men Carlitos ville det anderledes, da han to minutter før tid scorede kampens enlige mål. Det skete efter en kamp, hvor man var presset, blandt andet fordi forsvareren Pablo Ramón måtte udgå allerede efter et kvarter og det ødelagde i nogen grad Raúls planer for kampens forløb.

Raúl startede ligeledes med Blanco og Arribas ude og først da de kom ind med tyve minutter igen, begyndte man at skabe store chancer, men man måtte altså til sidst erkende, at man nu har lidt to nederlag i de første tre spillerunder.

Real Madrid Castilla: Luis López; Guillem, Gila, Chust, Pablo Ramón (Kenneth, 16’ (Blanco, 68’)); Morante, Sintes, Dotor (Gelabert, 85’); Vallejo (Arribas, 68’), Hugo Duro, Miguel Gutiérrez.