CD Tacón sejrede i lokalopgør

Jakobsson blev første CD Tacón-målscorer i weekendens målrige lokalopgør.

Det var ikke kun herrerne, som havde lokalopgør i denne weekend. Også på spinde-siden var der lokalopgør, da Madrid CFF tog imod CD Tacón og det opgør trak udeholdet sig sejrrigt ud af med 3-4 og dermed fik de 1200 tilskuere på lægterne en målrig affære.

Sædvanen tro skulle CD Tacón dog bagud for at vågne til dåd, men heldigvis gik der blot tre minutter fra Valerias føringsmål i det 14. minut til Jakobsson havde udlignet og fem minutter før pausen var det landsmanden Asllani, som bragte Tacón foran med 1-2, hvilket også var pausestillingen.

Madrid CFF slog dog tilbage i andne halvleg, hvor først Geyse fik udlignet og med 25 minutters spil igen, bragte Rita hjemmeholdet foran. Så måtte CD Tacón-spillerne i arbejdstøjet igen og med et kvarter tilbage fik Ohale udlignet, mens et pragtfuldt frisparksmål fra Esther med fire minutter igen, sikrede den vigtige udesejr, som endegyldigt fritager CD Tacón for at blive en del af nedrykningsfeltet.

CD Tacóns hold: Yohana Gómez; Martín-Pozuelo, Osinachi Ohale, Daiane, Babett Peter, Ainoa, Kaci, Malena Ortiz (Patricia Carballo, 71'), Jessica Martínez (Gema Prieto, 88'), Kosovare Asllani (Lucía Suárez, 95') og Sofia Jakobsson.